Itthon » Társadalom

Mégsem utca a Csizmadia udvar utca

Magánterület a Csizmadia udvar, nem utca. Állítja ezt a polgármesteri hivatal, ahol 15 éve tudnak erről, de tavaly még utcanévtáblát állítottak ide.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
havashargitasugo

Ezért lett olyan hideg

Megérkezett a hó a Madarasi Hargitára, a hideget itt...
korond26

Valami bűzlik Korondon

Találkoztunk a helyiekkel, a szemétügyről...
Séra Zoltán fotó: Egyed Ufó Zoltán

Séra Zoltán emigrál (videó)

A korondi szemét áldozata elmeséli, miért hagyja itt a...

Fotó: Egyed Ufó Zoltán
Fotó: Egyed Ufó Zoltán
szerkesztoÍRTA: EGYED UFÓ ZOLTÁN
2015. február 16., 11:18
1 hozzászólás. 

Pontosan egy hete írtunk arról, hogy kapuval zárták le a Csizmadia udvar utcát. Fejlemények vannak az ügyben, időközben kiderült, nem is utca, csak udvar. Az Udvarhelyi Híradó megtudta a polgármesteri hivatal sajtószóvivőjétől, Bálint Attilától, hogy a telekkönyvek alapján a Csizmadia udvar magánterület, habár szerepel a közterületek leltárában, mert 1999-ben "elírás" történt egy tanácsi határozatban.

Bálint szerint az urbanisztikai osztály illetékesei tudnak a problémáról, a leltári dokumentum aktualizálása azonban "elmaradt". Az újságcikkben Bálint nem tér ki az "elmaradás" okára, de arra sem, hogy ha a hivatal alkalmazottai tudtak, tudnak a tévedésről, akkor miért került mégis utcanévtábla tavaly a kapura.

Elnézést kérek Márton Sándortól, hogy nem neki hittem, hanem a szememnek, a polgármesteri hivatal nyilvántartásának és a Hivatalos Közlönynek. Pedig olyan kitartóan magyarázta, hogy ha az utcanévtáblán is azt írja, hogy udvar, akkor nyilvánvaló, hogy az udvar és nem utca. Márton úr, kérem, bocsásson meg!



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zterex1
2015-02-16 13:49:11
A Mihály udvarral mi a helyzet? Oda is kapu kerül?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."