Itthon » Társadalom

A természetet nem szabad kihagyni a játszmából!

Ma a legfélelmetesebb betegség a rák. Dr. Kerestély Péter az élő példa arra, hogy a természet erejével sikeres lehet a gyógyulás. Most hozzánk jön előadást tartani!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
havashargitasugo

Ezért lett olyan hideg

Megérkezett a hó a Madarasi Hargitára, a hideget itt...
korond26

Valami bűzlik Korondon

Találkoztunk a helyiekkel, a szemétügyről...
Séra Zoltán fotó: Egyed Ufó Zoltán

Séra Zoltán emigrál (videó)

A korondi szemét áldozata elmeséli, miért hagyja itt a...

Dr. Kerestély Péter
Dr. Kerestély Péter
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2016. október 13., 13:26
0 hozzászólás. 

Ma már szinte nincs is olyan ember, aki közvetlenül vagy közvetetten ne találkozott volna valamilyen daganatos megbetegedéssel. Statisztikák figyelmeztetnek arra, hogy a rettegett kór előfordulása akár háromszorosa is a néhány évtizeddel ezelőttihez képest.

Ami pedig a hagyományos klinikai rákkezelést illeti − ami a betegek élettartamának lényeges meghosszabbítását és életminőségük javítását illeti − az elmúlt száz esztendőben sajnos semmilyen jelentős előrelépést nem mutatott.

Ennek oka dr. Kerestély Péter sepsiszentgyörgyi orvos szerint is az, hogy a klinikai orvostudomány a tüneti kezelést részesíti előnyben az oki terápia helyett. Most már egyre több orvos ért ezzel egyet, és azzal is, hogy maga a rák is csak egy tünet. Úgy tűnik, a holisztikus, komplementer, biológiai, egyénre szabott rákterápia a jövő útja.

Dr. Kerestély Péter annak idején személyes érintettsége révén indult el ezen az úton, és a sikerektől felbuzdulva igyekszik azóta is segíteni minél több betegen. Vallja, hogy a rosszindulatú daganatos betegségek elleni küzdelemnek léteznek olyan, a hagyományos rákterápiáktól – műtét, sugár- és kemoterápia, hormonkezelés – eltérő sikeres módozatai, amelyek – éppen azért, mert nem természetellenesek, sőt a természet erejét és az életmódunkat célozzák meg – segítenek legyőzni a rákot.

Az orvos ugyanakkor hangsúlyozza, hogy az alternatív gyógymódokat nem a hagyományos rákterápia helyett, hanem mellette ajánlja.

Miután Sepsiszentgyörgyön, Csíkszeredában, Kézdivásárhelyen, Marosvásárhelyen és Brassóban is előadásokat tartott és tart a daganatos betegségek kialakulásáról, a különböző rákkeltő tényezőkről, illetve a gyógyítási és megelőzési lehetőségekről, dr. Kerestély Péter most eljön Székelyudvarhelyre is.

Október 14-én, pénteken 17 órától tartandó előadására a Gondűző Szálloda-Étterembe várja az érdeklődőket.

Dr. Kerestély Péter kihangsúlyozta, semmiféle termékbemutatótól nem kell tartania az oda érkezőknek, az előadásának célja az ismeretterjesztés, az ismertek mellett a másfajta, nem „hagyományos" terápiás lehetőségek bemutatása és a megelőzési lehetőségek propagálása.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."