Színes » Érdekességek

Drogdíler lett a súlyos betegségekkel küzdő házaspár

Szívproblémát diagnosztizáltak a férjnél, mellrákot a nőnél, ezért nekifogtak kannabiszt árulni. Itt a jászvásári Breaking Bad.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

cannabis
A kannabisz, fotó: realitatea.net
szerkesztoÍRTA: UH.RO/REALITATEA.RO
2017. július 04., 14:12
0 hozzászólás. 

Néhány nappal ezelőtt a Breaking Bad című sorozat történetéhez hasonló esettel találkozott a jászvásári bíróság. A filmben egy kémiatanárnál diagnosztizálnak rákot, ezért nekiáll kábítószert főzni és árulni. A jászvásári eset nem sokkal különbözik ettől, egy vidéken élő férjet és feleséget ítéltek el kábítószer kereskedelemért. Ők is azután váltottak „szakmát", hogy kiderült, súlyos betegségük van, – írja az Adevărul.ro.

A 47 éves Mihaelát és 51 éves Nicușort azzal vádolták, hogy negyven kilogramm kannabiszt csempésztek át Romániába Spanyolországból. Azután kezdtek el kereskedni kábítószerrel, hogy a férfi szívrohamot kapott szívproblémái miatt, a nőnél mellrákot állapítottak meg orvosai.

Az első ítélet ellenük 7 év letöltendő börtönbüntetés volt, de miután fény derült betegségükre, a fellebbviteli bíróság csökkentette az ítéletet. Mindkettejüknek három évet és hat hónapot kell rács mögött ülnie, továbbá elkobozták tőlük azt a 170 000 eurót, amit rekordidő alatt szereztek kábítószer kereskedéssel.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."