Kultúra » Alter

Legszebb címünket díjazta a múzeum

A portálunkon megjelent cikkekért köszönetet, a legszebb címért pedig oklevelet kaptunk a Haáz Rezső Múzeumtól. Betlehemessel hangoltak az ünnepre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

Miklós Zoltán, Haáz Rezső Múzeum, fotó: Csedő Attila
Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. december 18., 16:23
0 hozzászólás. 

A Gondűző Étteremben tartotta szerdán délben az év utolsó sajtótájékoztatóját a Haáz Rezső Múzeum. A kulturális intézmény éves tevékenységének summázása helyett Miklós Zoltán igazgató ezúttal a helyi sajtó képviselőinek tevékenységét értékelte és köszönte meg. Úgy értékelte, hogy mindenki megállta a helyét, jól végezte feladatát és legyen szó rádióról, televízióról, nyomtatott vagy elektronikus médiumról, a múzeummal kapcsolatos „intenzív és racionális" tudósítások, cikkek, beszámolók a kölcsönös bizalom és a jó, „szinte baráti" viszonyról tanúskodnak. A dicsérő szavak mellé minden sajtóorgánum egy míves, névreszóló oklevelet is kapott.

A Digital3 televízió a Sokarcú múzeum tudósításért, a Hargita Népe Udvarhely a Haáz-sarok rovatért, az Udvarhelyi Híradó a stratégiai partnerségért, a Príma Rádió pedig azért a színes interjúért (amiből kiderült, hogy tud-e focizni a múzeumigazgató) kapott diplomát.

Az uh.ro munkaközössége a Múzeumok Éjszakájáról szóló tudósítás Éjszaka is tud ragyogni a múzeum címmel a legszebb címért járó oklevelet érdemelte ki.

Az évzárón meglepetéssel is kedveskedtek: a Benedek Elek Tanítóképző 11. osztályának  Csillagfény az éjszakában csapata egy hangulatos, a közelgő karácsonyra hangoló betlehemes játékot mutatott be. 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."