Kultúra » Irodalom

Mesepszichológia - változik a bemutató helyszíne

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők módosították dr. Kádár Annamária könyvbemutatójának helyszínét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Hargita08

Betekintés a Hargita lelkébe és a nép színházába

Kettős könyvbemutató a Városi Könyvtárban. Egy...
konyvturi

Lepd meg magad egy ingyen könyvvel

Ideiglenes könyvturkáló nyílt a MÜTF Oktatási...
Gerloczyest3

Egész Erdélyt bealtatózták

Milyen nyomokat hagy egy család múltja a...

Művelődési Ház
Művelődési Ház
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. szeptember 26., 13:19
0 hozzászólás. 

Kádár Annamária Mesepszichológia című könyvének bemutatóját nem a korábban beharangozott Mokka Kávéházban, hanem a Művelődési Ház koncerttermében mutatják be szeptember 27-én 18 órai kezdettel.

A pszichológus szerzővel és Moldován Mária képzőművésszel Gellérd Judit közgazdász, ontológiai coach beszélget. Kádár Annamária meséiből László Kata színművész olvas fel.

A könyvet a helyszínen meg lehet vásárolni, a szerzővel dedikáltatni.

„Azon túlmenően, hogy az egész könyvet átitatja valami rendkívülien csodás és egészséges életszeretet és hitelesség, és mindamellett, hogy éppen olyan élvezetet nyújt Kádár Annamária sajátos, pörgős stílusában írt gondolatait olvasni, mint amennyire magukkal ragadóak az előadásai is, az érzelmi intelligencia témakör valamennyi fontos aspektusát magában foglalja. Ha van valami mégis, amit sajnálok a könyvvel kapcsolatosan, csak az, hogy kisgyermekes anyaként esténként én még nem lapozgathattam. (...)

Mert miközben teljesen közérthető módon beszél komoly pszichológiai témákról, és élvezetes mesélő stílusban ad nemcsak gyereknevelési-, de életvezetési tanácsokat is a pszichológusnő, kedvenc kis idézeteivel és saját tréneri tapasztalataival segít eligazodni a gyermeki lélek rejtelmeiben és a mágikus gondolkodás csodálatos világában. Útmutatást nyújt a felelős szülői magatartás tudatosításában és kialakításában, de fényt derít arra is, hogy miért elég mégis „elég jó szülőnek" lenni, és önmagunk elfogadása és szeretete miért a legfontosabb alapja annak, hogy másokat is szeretni tudjunk. További izgalmas olvasmányokat ajánl elolvasásra, és csodás művészfilmekre is felhívja a figyelmet... Nagyon sokszor volt olyan érzésem, mintha egy kávé mellett ülnénk kettesben, és csak úgy lazán beszélgetnénk az élet igazán fontos dolgairól Kádár Annamáriával." - vélekedik a Mesepszichológia című könyvről Gellérd Judit.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."