Kultúra » Színház

Kézdivásárhelyről jön A jó tündér

A Tomcsa Sándor Színház vendége lesz februárban a kézdivásárhelyi társulat. Idejében szólunk a nagyérdeműnek, hogy ne maradjunk le a jóságról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

Február elején várusnkban vendégszerepelnek a kézdivásárhelyiek.
Február elején várusnkban vendégszerepelnek a kézdivásárhelyiek.
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. január 16., 15:31
0 hozzászólás. 

A Kézdivásárhelyi Városi Színház társulatának vendégelőadását, Molnár Ferenc A jó tündér című darabját február 5-én, kedden este 7 órától mutatják be az udvarhelyi deszkákon.

A Kolcsár József rendezte produkció nem harsány vígjáték, ennek ellenére biztos, hogy a szerelmi szálak kibogozása és a mindent gyökerestül felforgató jó tündér megjelenését követve jól fogunk szórakozni és nem zokogjuk tele a zsebkendőnket.

Mert „Molnár Ferenc jó tündére nem mindenható, mindentudó mesebeli lény, hanem tudatlan, tapasztalatlan, néha komikus, tévedést tévedésre halmozó mélyen emberi teremtmény, aki a körülötte állók életét teljesen összezavarja, de akinek legfontosabb tulajdonságai az önzetlenség és a jó szándék.

Érdekorientált világunkban – ahol az általános példa szerint mindennél fontosabb vezérlő elv az egyéni érvényesülés – mi vajon tudnánk-e jó tündérek lenni?"- fogalmaz a rendező. Az előadás szereplői: Gulácsi Zsuzsanna, Lung László Zsolt, Fekete Zsolt, Bordás Attila, Dávid Attila Péter, Fábián Ágnes (m.v.), illetve Mezei Gabriella, aki korábban a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház művésze volt.

A "tudnánk-e jó tündérek lenni?" kérdésre választ - legalábbis a produkció tükrében - akkor adhatunk magunknak, ha jegyet váltunk a szabadelőadásra. A jegyek ára 15 lej a diákok és a nyugdíjasok részére, valamint 20 lej felnőttek részére. Az előadásra a Tomcsa Sándor színház egyetlen bérlete sem érvényes.

A helyfoglalási szándékot személyesen a színház jegypénztárnál hétköznapokon 11-14 óra között, telefonon a 0266-212131-es számon, illetve e-mailen a kozonsegszervezo@szinhaz.ro címen lehet jelezni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."