Itthon » Művelődés

Sóska, sültkrumpli avagy A meccs – vendégelőadás vasárnap

A Kézdivásárhelyi Városi Színház vendégjátékát április 3-án, vasárnap este 7 órától a Művelődési Házban láthatja a nagyérdemű.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. március 30., 12:00
0 hozzászólás. 


A kézdivásárhelyi színtársulat a Tomcsa Sándor Színház meghívására érkezik városunkba és mutatja be vasárnap Egressy Zoltán Sóska, sültkrumpli avagy A meccs című tragikomédiáját.

„A történet egy játékvezetői öltözőben zajlik: meccs előtt, a két félidő között, illetve a meccs végén. A három szereplő egy futballmérkőzés bírói csapata: Szappan, a visszaminősített futballbíró, Művész, az elhagyott szerelmes, valamint a törtető Bíró, aki nemzetközi karrier előtt áll. Ezen a meccsen múlik, hogy beválasztják-e a csapatot a FIFA-ba, vagy sem. Meccs után azonban elszabadul a pokol, a szurkolók haragja elől alig sikerül elmenekülniük."

Bedohazi

A darab rendezője, jelmeztervezője Csáki Csilla, a díszletet Gyurka Csongor készítette, a rendező asszisztense Péntek Zsuzsa. A szereposztásban a bírót Lung László Zsolt, a két partjelzőt Dukász Péter, és Veres Péter alakítja.

Az előadásra helyet foglalni a 0266-212131-es telefonszámon, vagy a kozonsegszervezo@szinhaz.ro email címen lehet. Jegyek a színház jegypénztárában hétköznapokon 11-14 és 15-17 óra között vásárolhatók.

A színház vezetősége ismételten felhívja a nézők figyelmét, hogy az előre lefoglalt helyeket az előadás előtt egy fél órával törli a számítógép, kérik a helyjegyeket időben kiváltani.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."