Kultúra » Színház

Áhítatok és koncertek várnak

A Kowalsky meg a Vega és a Bagossy Brothers Company is fellép az református fiatalok fesztiválján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

kowalskymega
Kowalsky meg a Vega, fotó:zeneszöveg.hu
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR BEÁTA
2016. augusztus 08., 15:32
0 hozzászólás. 

Harmadik alkalommal szervezi meg az Ifjúsági Keresztény Egyesület az IKE Fesztivált, melynek idei mottója a Válts irányt! A Keresztyén fiatalok 5 napos, fesztivál jellegű nyári találkozója augusztus 9-13 között lesz Szovátán, a Patakmajor kempingben.

A 95 éves IKE színes programmal várja az oda látogatókat. Az áhítatok, előadások, fórumbeszélgetések mellett lesznek játékok, kézműves foglalkozások, filmklub, táncház, sőt még koncertek és bulik is.

A LIKE sátorban szó lesz a Banksy féle street art-ról, délutánonként láthatatlan színházzal csábítanak, majd este Dj Feca biztosítja a hangulatot. A Change Direction sátorban angol nyelvű előadásokon vehetnek részt az érdeklődők. A fiatal korosztályt leginkább az Alternatív sátor és az Egyetemi sátor szólítja meg, a párkapcsolati buktatóktól az egyetemek bemutatkozóin keresztül a gitárestekig mindent megtalálnak.

A kisgyereknek is lesz helyük a fesztiválon, hiszen Gyereksátort is állítanak fel a szervezők, ahol kézimunkázhatnak és játszhatnak a lurkók. A napi áhítatok mellett, aki több lelki nyugalomra vágyik, az iMa sátorban, illetve a Papi sátorban megtalálja majd.

Esténként a filmklub és a táncház mellett, helyet kapnak a koncertek is. Szerdán este a Kowalsky meg a Vega, míg csütörtökön a Bagossy Brothers Company lép színpadra. A részletes programért látogass el a fesztivál honlapjára.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."