Kultúra » Tánc

Gyerekeskedik, közöl és tanít a Táncműhely

Interaktív gyerekjáték, felnőtteknek szóló stúdióelőadás és táncos képzés várható az Udvarhelyi Táncműhelytől.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
EmberAzEmbertelensegben

Nézd, mit nézhetsz meg! (videó)

Egyenesen Marosvásárhelyről hozzák a centenáriumi év...
KialtoSzo

Vidékre költözik a Néptáncműhely

Az idei évad új előadásával szeretné...
apamtanca3

Kós Károlyra emlékeznek

Mégpedig táncolva. Kezdődik a néptáncműhely idei...

Táncos mulatság apróknak
Táncos mulatság apróknak
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. március 10., 15:54
0 hozzászólás. 

Kedden és szerdán, március 11-én és 12-én tekinthető meg a Táncműhely próbatermében a Mese és játék című, főként nagycsoportos óvodásoknak és elemiseknek ajánlott interaktív gyerekelőadás.

A Furik Rita által rendezett és koreografált előadás a magyarság hagyományos ünnepköreibe avatja be a nézőket, karácsonytól húsvétig. Mivel a helyek száma korlátozott, előzetes bejelentkezés szükséges a 0266218147-es vagy 0266217538-as telefonszámon.

Aki nem látta még a februárban bemutatott, Antal József koreografálta, férfi-nő, ember és ember közötti viszonyokat feldolgozó A köz című stúdióelőadást, annak még bőven lesz lehetősége megnéznie. Márciusban 18, 19, 20, 22, 23, 25 és 26-án is előadják.

Jegyet a Művelődési Ház pénztáránál hétköznapokon 11-14 és 15-17 óra között lehet vásárolni, helyfoglalás is lehetséges a fenti telefonszámokon.

Március végétől folytatódik a Műhelymunka címmel meghirdetett néptánc- és általános tánctechnikai képzés, melynek célja udvarhelyszéki, 16-25 év közötti potenciális táncos előadók felkutatása, képzése és bevonása az Udvarhely Néptáncműhely hivatásos együttesének munkásságába. A jelentkezők néptánc, klasszikus illetve modern tánctechnikákkal gazdagíthatják tudásukat. A képzésen való részvétel ingyenes.

Az érdeklődők 2014. március 27-ig jelentkezhetnek személyesen az Udvarhely Néptáncműhely titkárságán, illetve a 0266217538-as telefonszámon, vagy a tancmuhely@gmail.com e-mail címen.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."