Kultúra » Zene

4Ever: funky a Septimiában!

Ezen a hétvégén is koncert lesz a Septimiában, ezúttal a szatmári 4Ever játszik élőben a bowling-bárban. Lüktet, csípőt rázat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

4ever
Funky lüktet pénteken a Septimiában
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. március 14., 11:11
0 hozzászólás. 

Szatmárnémetiből érkezik a Septimia hétvégi Back to Live elnevezésű koncertsorozatának újabb fellépője: a négytagú 4Ever funkysan játssza az örökzöldeket. Henter Ambrussal, a zenekar basszusgitáros-énekesével készítettünk villáminterjút.

Mennyire vagytok képzett zenészek?

Mindenkinek zenei végzettsége van. Van, akinek felsőfokú, másoknak a zenei általános szintjén. Én például dob szakon végeztem és klasszikus éneket tanultam, de most basszusgitáron játszom. Ilyen szinten mindenkinek van zenei végzettsége.

Ez a zenekar úgy kezdte a pályafutását, hogy magyar zenekarok dalait dolgozta fel. 2007-ben alakult, s akkor még itt nem nagyon tudtak megfizetni magyarországi zenekarokat, s mi átvállaltuk ezt a szerepet.

Milyen dalokat tartalmaz a repertoárotok?

A néhány évvel ezelőttihez képest változott. A magyarok közül Locomotiv GT, Back II Black, United, Horváth Charlie, tehát a funky-poposabb stílus felé ment el a zenekar, aztán Stevie Wonder, Jamiroquai, illetve Phil Collins dalait játsszuk funkysan, de Michael Jackson-átdolgozás is van.

henter2

Ismert előadók dalait próbáljuk a mi stílusunkra átalakítani – a zenekar tagjai szerepelnek más együttesekben is. Az udvarhelyi koncert kihívás lesz nekünk, buliztatni szeretnénk az embereket, de a tőlünk telhető legjobbat adjuk, s onnantól már a közönségen múlik.


4Ever koncert


Bottyán Zsolt – gitár, Botos Norbert – billentyű, szaxofon, Fisár Csaba – dob, Henter Ambrus - ének, basszusgitár

A koncert a Septimia Bowling Bárban lesz, pénteken, március 15-én 22 óraikezdettel, belépő nincs, asztalt foglalni a 0742-114391-es telefonszámon lehet.

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."