Kultúra » Zene

Őszi koncertmenü: kocsmamuzsika és zenekavalkád

Pély Barna, Alekszej Nabioulin, Face Today – idén ősszel is lesz bőven zenei esemény a városban. A Filharmónia mellett a kocsmák is üzemelnek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

pelybarna
Pély Barna október 3-án játszik a G.-ben
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. szeptember 12., 15:34
0 hozzászólás. 

Például ma este a G. Music Pubban a Face Today legénysége csap a húrok közé, az együttes rég nem játszott hazai pályán: rajongótáboruk minden bizonnyal tiszteletét teszi a Szentimre utcai pubban, ahol egy hét múlva a sepsiszentgyörgyi Mercedes Band is fellép.

facetoday1

Szeptemberben folytatódnak a már nem feltétlenül nyári, de zenés esték a Dávid Ferenc téren és a Sétatéren: kórusok, néptáncegyüttesek lépnek fel, ennek részletes műsorát itt lehet olvasni.

A G. Caféban legközelebb október 3-án, csütörtökön láthatunk-hallhatunk egy koncertet: Pély Barna ezúttal nem Sárik Péterrel, hanem triójának élén tér vissza az udvarhelyi G. Caféba, hogy egy felejthetetlen estét nyújtson a zenekedvelőknek.

A komolyzene kedvelői egészen biztosan nem fognak unatkozni a következő hetekben, hiszen a Székelyföldi Filharmónia szeptember 22-én operagálával nyitja az évadot, az ősz folyamán több kamarazenei koncert is lesz.

Október 23. és 27. között ismét megrendezik az Őszi Zenei Kavalkádot, amin fellép Valentin Șerban hegedűművész (okt. 23.), az Ansamblul Enescu (24.), Alekszej Nabioulin zongoraművész (25.), a Corpus harsona-kvartett (26.), a zárónapon (27.) pedig egy vonószenekari hangverseny lesz. December 8-án egy szimfonikus hangversenyt is tart a Filharmónia.

Koncertek lesznek még az őszi vásár idején (október 3-6) is, s egyik-másik vendéglátó egység is biztosan előrukkol még zenés rendezvényekkel.


címkék: koncert

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."