Kultúra » Zene

Jónás Vera: más útról jön, de jól teszi

A hölgy és zenekara kedden lép fel a G. Caféban, nézzél be és hallgass bele. Trendi, szép és nem az X-Faktorból jött.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

jonasvera, Ezperiment
Fotó: basszuskulcs.hu
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. október 31., 12:16
0 hozzászólás. 

Ígéretes, tehetséges, jó hangja van – ez a televízióban látott-hallott „tehetségkutatókban" feltűnt hölgyekre is érvényes, de Jónás Vera elsősorban zenész.

Tud ő mindent, amit egy hangszeres tudással, szövegírói és dalszerzői képességgel megáldott előadónak tudnia kell, mert a London Centre for Contemporary Music School-ban idén szerzett diplomát.

jonasvera2

London és Budapest között ingázik, a fiatal magyar zenészgeneráció egyik legtehetségesebb és legígéretesebb tagjának tartja a popszakma.

Saját dalait játssza a Jónás Vera Experiment nevű zenekarával, amiben rajta kívül még Dés András (ütőhangszerek - Dés László fia, a Grecsó Krisztiánnal való találkozón is ott volt a G. Caféban) és Csizmás András (nagybőgő) a tagok.

Vera gitározik és énekel, de elektronikus hatásokat, kütyüket is használ a koncerteken. Az mr2 Akusztikban is volt már műsora, de itt is meghallgathatod egy másik koncertjét. Lemeze idén jelent meg Game címmel.

Honlapján is sok-sok érdekes információ található, itt megnézheted az A38 Hajón adott koncertjét, itt olvashatsz egy interjút vele, ebben a cikkben pedig arról olvashatsz, hogy milyen azoknak a fiatal zenészeknek, akik nem tehetségkutatók által lettek ismertek.

A Jónás Vera Experiment jövő héten Erdélyben turnézik, a székelyudvarhelyi koncert kedden, november 5-én 21 órától lesz a Szentimre utcai G. Caféban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."