Kultúra » Zene

Udvarhelyi zenészinvázió lesz Tusványoson!

A levezető koncertek fellépői és az éjszakai DJ-k szinte kivétel nélkül udvarhelyiek. Jó buli lesz!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

stereogamtusvanyos
Fotó: Facebook.com/Stereogam
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. július 21., 15:10
0 hozzászólás. 

Úgy néz ki, hogy az idei nyár nagyüzemként vonul be az udvarhelyi pop-rockzene történetébe, hiszen két zenekar is új felvételeket, klipeket jelentetett meg, a kedden kezdődő 25. Tusványos fellépői között pedig hatalmas túlsúlyban vannak a székelyudvarhelyi kötődésű együttesek.

A Mad Riot csapata nemrég két új dallal is jelentkezett, a klasszikusaabb hangvételű, kemény rock and rollt toló együttes Rock the Night című szerzeményét itt lehet meghallgatni, a másikat (Bad Girl) pedig ide kattintva. Elkészültek tehát a csapat várva-várt első demófelvételei, ezeket nemcsak a YouTube-on, hanem CD-n is meg lehet hallgatni majd a Mad Riot Facebook-oldala szerint.

A négytagú csapat alkotja a Nemo Nightwish Tribute magját is, kiegészülve Chripkó Krisztina énekesnővel: az elmúlt hét végén mind a Mad Riot, mind pedig a NNT fellépett a Varságon megrendezett X. Nemzetközi Volkswagen Bogár- és Busztalálkozón.

madriot

Az alternatív hangzású Four People One Pack nem kevesebb, mint négy dalt jelentettet meg az elmúlt napokban. A fiúk leérettségiztek, nagy lendülettel dolgoztak utána, így a Miért mindig csak én?, a Rázd ki, a Lakhatatlan és a Lidérc álom című dalok is felkerültek a YouTube-ra.

A srácok kedden, július 22-én késő este Tusványoson, a Heaven Street Seven és a Kiscsillag koncertjei után a MISZSZ Sátorban koncerteznek kb. 23 órától.

fpop2

Apropó Tusványos: valóságos udvarhelyi zenészinvázió lesz az idei táborban, az említett sátorban a levezető zenekarok majd mindegyike' székelyudvarhelyi. Az említett FPOP-et a Stereogám követi, szerdán a Transylvania Rock Band, csütörtökön az Orpheusz, szombaton pedig a Face Today is ugyanott koncertezik.

Nem beszélve arról, hogy a Csűrben a bulikat is mind udvarhelyi DJ-k keverik. A keddi nyitónapon DJ Thomas, szerdán Tóth Árpi, csütörtökön DJ Golyó, pénteken DJ Nappali (Nagy Pál, a Tomcsa Sándor Színház igzgatója, az EMNT udvarhelyszéki régióelnöke), szombaton pedig Kusmó áll a keverőpult mögé.

Tusványosra, koncertre-bulira fel tehát! 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."