Kultúra » Zene

Ez lesz Tusványos zenei menüje idén

Habár idén is Orbán Viktor lesz a fő attrakció Tusványoson, azért néhány jó koncert színesíti a felhozatalt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

heaven-street-seven
Utolsó erdélyi fellépése lesz a Heaven Street Sevennek Tusnádfürdőn
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. július 07., 10:46
0 hozzászólás. 

A 26. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor idén július 21. és 26. között lesz a megszokott előadásokkal és esti koncertekkel. Az előadások programja még nem végleges, de a muzsikáló fellépők már megvannak.

Mindjárt a nyitónapon, július 21-én Szalonna és bandája kezd, a népi muzsika nagyon jó bemelegítő lesz Ferenczi György és a Rackajam koncertjéhez (20 óra), illetve Csík vidékének szülötte, Bocskor Bíborka is jelen lesz együttese, a Magashegyi Underground élén (22 óra).

22-én, szerdán a Loyal tolja a rock and rollt, majd a nagy öreg, Nagy Feró és a Beatrice dönget a fenyőfák aljában.

23-án, csütörtökön Szabó Balázs Bandája kezd, majd a Magna Cum Laude, az egyszerű, vidéki fiúkból lett országos elismertségű zenekar csapa húrok közé.

24-én, pénteken Varga Livius Csaba Ferenc, a Quimbyből is ismert „próféta" szemtelen, de nagyon dögös formációja, A Kutya Vacsorája ugat bele az estébe, majd fellép a Budapest Bár szupercsapata is.

25-én, szombaton két igazán menő alternatív magyar banda is koncertezik, az egyik az Anna and the Barbies (23 órától), a másik pedig a feloszló Heaven Street Seven (21-től). Előbbiek még nem sokat koncerteztek ket Erdélyben pl. az Intim Torna Illegálhoz mérve, a HS7 viszont az eddigi húsz éve alatt 15 esztendeje rendszeresen átlátogat Székelyudvarhelyre, Tusványosra vagy Kolozsvárra. Ugyanezen a napon lesz a Jóvilágvan együttes koncertje is 19 órától.

Amennyiben nem vagy anyagilag eleresztve, jó lesz időben érkezned, ugyanis idén fizetős a zenehallgatás azoknak, akik 16 óra után lépnek be a tábor területére. Nekik 15 lejt kell fizetniük esténként, ezért nap mint nap más színű karszalagot hordhatnak. A kiskorúak biztonságát is szolgálja a karszalagos megoldás, ők más jegyet kapnak a karjukra, erről felismerhetik a vendéglátósok azokat, akiket nem szolgálhatnak ki alkohollal és dohányáruval. A koncertekre szóló hetijegy 50, a heti sátorjegy 70 lejbe kerül. Vigyél magaddal személyazonosság igazolására alkalmas dokumentumot!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."