Kultúra » Zene

A Children of Distance érkezik

Tovább gurul a hiphop szekér a Broadwayban. Pénteken a Children of Distance tagjai ragadnak mikrofont.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

Childrenofdistance
Children of Distance
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. szeptember 21., 14:54
0 hozzászólás. 

Újabb magyarországi nagyágyúkkal jön a péntek a Broadway Pub & Grill House-ba. A Beersewalk után most a 2006-ban alakult Children of Distance elnevezésű háromtagú hiphop-pop csapat érkezik Székelyudvarhelyre.

Az Ács „Carp-E" Róbert, Nyári „Shady" Roland és Somogyi „Horus" Péter felállású formáció már megalakulása után gyűjtögette a babérokat, hiszen 2007-ben a hiphop.hu által évente megrendezett díjátadó gálán a Beforratlan sebek bekerült az év öt legjobb dala közé. A további jelöléseken túl 2010-ben sikerült elhódítaniuk az Év együttese címet.

A hiphop díjakon túl Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei eseményén, a Viva televízió által szervezett könnyűzenei díjkiosztó Viva Cometen is brillírozott a csapat. A triót 2011 óta minden évben az év legjobb együttesének választották, olyan neveket előzött meg, mint az Anti Fitness Club, Compact Disco vagy a Punnany Massif.

A Children of Distance eddig négy nagy- és egy kislemezzel büszkélkedhet, emellett videoklipjeik többmilliós nézettséggel rendelkeznek, egyik legismertebb, Emlékezz rám című számukra majd tízmillióan kattintottak rá a youtube-on. A 11 órától kezdődő koncertre a belépők 15 lejbe kerülnek és a fellépés előtt, illetve után a két rezidens lemezlovas Dj Czika & Dj VinS kezeskedik a jó hangulatról.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."