Kultúra » Zene

Válogatott zenészek veszik birtokba a Gét

Ezek aztán megkeverték a dolgokat rendesen. Új székelyudvarhelyi banda van születőben?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

September One
September One
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. szeptember 01., 14:01
0 hozzászólás. 

Szombaton a September One nevű formáció zenél az Alsó G-ben. A banda azért is furcsa, mert egy kicsit minden van benne, egy kicsi 1st Attempt, elég sok Palma Hills egy cseppnyi pHase-szel fűszerezve.

Lukácsi Előd elmondta, a tervek szerint szeptember elsején lépett volna fel a Palma Hills, de mivel dobosuk, László Péter kéztöréssel bajlódik és a zenélést nem szerették volna lemondani, jött az ötlet, hogy egy új formációval csapjanak a húrok közé. A végül két nappal csúsztatott szeptember elsejei dátum adta a banda nevét.

A Palma Hills két tagja: Lukácsi Előd és Butu Arnold a 1st Attempt dobosával, Jánosi Szabolccsal és a pHase basszusgitárosával, Puskás Lehellel egészül ki.

Arra a kérdésünkre, hogy miket fognak játszani, Előd csak annyit mondott, hogy „na ez a baj", aztán kiderült, még sincs éppen akkora baj, csupán elég kevés idejük jutott együtt próbálni. A fiúk már írtak közös számot, de Palma Hills dalokat is fognak játszani, sőt még örömzenélés is lesz, ahol cserélgetik majd egymás között a hangszereket. Kérdésünkre elmondták, a formáció egyelőre ideiglenes.

A koncert szeptember 3-án, 20 órától kezdődik, és ha túl jól érzed magad, amiben segíthet az Alsó G ajándék búzasöre és Tatrateája, még maradhatsz, hiszen utána Thomas zenél majd.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."