Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 6. hét FRISSÍTVE

Megint beindulni látszik a koncertszezon, Valentin-napi bulik lesznek, valamint újra nyit a Thunder Rock Club.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. február 11., 09:33
0 hozzászólás. 


A Valentin-napi szívecskék már csütörtökön elkezdenek röpködni, méghozzá az Irish Pubban, ahol Golyó Oldies-Retro Time bulijának Bálint-napi kiadása esedékes. Ez a szerelmesek ünneplésén kívül sok érdekességet is jelent, az ide érkezők ajándékokra és meglepetésekre is számíthatnak. A buli fődíja egy 4 személyes kirándulás, de emellett 2 pár részére egy-egy vacsorát is kisorsolnak, valamint 50 koktél is megnyerhető, de akár házasságot is lehet kötni egy napra. A párok számára még egy érdekesség a fényképkészítési lehetőség. Az itt készült fotókat egy héttel később kézhez is kapják a szerelmesek.

hulibuli_plakat_udvarhely_100212_copy

Pénteken több helyre is érdemes ellátogatni, hiszen egy hónapos zárva tartás után ismét nyitja kapuit a Thunder Rock Club. A felújításon átesett helyen ezen a napon retro-rock bulival várják a régi és új vendégeket. Akad még buli bőven, ugyanis két hét után a visszatér a HuliBuli is a Park étterembe, erről részletesebben ide kattintva lehet olvasni. A Jungle Music Clubban Dj Sümecz tartja szokásos Hit Clubbing Session című buliját, eközben az Irish Pubban pedig Kusmó buli várja a népet. Az Udvarhelyi Kávéházban is megmozgathatjuk tánc után áhítozó izmainkat, a zenét holnap Székely Csongor keveri, főként napjaink slágereire bulizhatunk majd. A Kalapos Kávézó nemrég megnyílt tánctermébe is szabad a belépés, itt alternatív, retro és rock műfajú zenékre lehet rázni.

Szombaton újabb dzsesszkoncertnek örvendhetnek a stílus kedvelői a Kalapos Kávézó jóvoltából. Most ismét Bukarestből érkezik egy banda, a Bourbon Jazz Unit. Ők 21 órától lépnek fel. A zenekar képzett zenészekből áll, a dobos a Székelyföldi Filharmónia zenésze is egyben. A koncertet a péntekihez hasonló stílusú buli követi.

A Kalapos Kávézó koncertsorozata iránt érdeklődőknek álljon itt egy kis háttér információ a zenekarokról és, hogy miért is érkeznek főként Bukarestből, illetve az ország távolabbi vidékeiről. A bukaresti Exces Music menedzseriroda "Lehetőségek mindannyiunknál" elnevezésű projektjének keretében látogatnak el hozzánk ezek a zenekarok. A projekt célja, hogy más kulturális tradíciókat mutasson be, és képviselőiket szerepeltesse az országban. A dzsessz is, mint zenei műfaj, máshonnan ered és hosszú évtizedekig nem volt arra lehetőség, hogy megismerjék az itt élők, illetve néhány romániai képviselője csak más országokban léphetett fel. A Kalapos Kávézó, mint a projekt helyi partnere, a zenekarok fogadásával segíti a műfaj népszerűsítését és számos tehetséges zenész fellépését.

Frissítés: Na de nem csak egy helyen szólal meg dzsessz szombat este a városban, az Udvarhelyi Kávéházban ugyanis este 9 órától kezdődik a Swing’in Yard Quartett koncertje. A zenekar tagjai Puskás Bernadett (ének), Puja Barna Attila (trombita), Enyed Károly (zongora), Tankó Zsolt (basszus) és Biró Endre (dob). Természetesen az előre meghírdetett buli sem marad el, ennek hangulatgazdája Szabó Attila, aki a más hangzásoknak enged teret. Amennyiben asztalt szeretnénk foglalni, azt a 0735 21 21 21-es telefonszámon tehetjük meg. Ugyanekkor a Jungle Music Clubban a szerelmesek hullámhosszára hangolódik az este, Dj Barneey Satur8 Nights bulija Valentin-napi formában jelentkezik, a párok ajándékokban részesülnek, koktélokat osztogatnak, valamint egy kétszemélyes vacsora is gazdára talál.

defender2010febr

Szombaton se felejtsük el az újra megnyílt Thunder Rock Clubot, ahol most már keményebb zene szól a rockesten. Ezalatt az Irish Pubba várja Dj Vasi Retro Disco bulijára a tömeget. Itt ismét akciós a sör, ezúttal az Ursus, amit 2 lejért vehetünk meg, valamint az Alexandrion-cola is, ami csak 5 lejbe kerül. Az UFF is Valentin-napi bulival készül, a nagyteremben este 10 órától ugyanis No Limit party várja a fiatalokat, a belépő pedig 6 lej. Még egy koncert jut a hétvégre, szombaton ugyanis a G. Cafféban a Defender zenekar lép fel 21:30-tól, a 2010-es Unplugged turnéjuk keretén belül.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."