Lyukasóra » Bulikörkép

Ne maradj otthon hétvégén!

Ha nem jutottál el az Untold fesztiválra, de elmondhatatlanul szeretnél csápolni valahol, akkor megmutatjuk, hol teheted.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Dob ban
Dob-ban, fotó: az esemény facebook oldala
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR BEÁTA
2016. augusztus 05., 15:07
0 hozzászólás. 

Ma este, azaz pénteken, újra Thomas zenél a Corsoban. A Funk_O_Matic bulira mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők este 10-től, aki szereti a deep house-t és a technó-t.

Táncra hív a természet!

A hétvége másik kisebb fesztiválja, a Nature Calls a Brassó melletti a Natura Parkban lesz. Bár itt nem az a műsor, mint az Untoldon, nem az a kommersz zene folyik, mint ami a csapból is, hanem peacesebb techno lesz a terítéken. A szervezők egy olyan térrel csábítanak, ahol csak a szépségnek, a szórakozásnak és a kikapcsolódásnak van helye. Az esemény leírásában szerepel, hogy a fesztiválozók paradicsomi hangulatra számíthatnak, hiszen a zene a legszorosabb kapocs természet és éden között.

Csíkban újra Dob-Bantanak!

Augusztus 6. és 7. között a csíkszeredai Mikó-várban lesz a Dob-Ban Ritmusfesztivál. Idén tizedik alkalommal szervezi meg az Agora alapítvány a csíkszeredai városnapok alkalmával. A szervezők a sokszínűségre törekednek, a világhírű előadók koncertjei mellett lesz örömdobolás és ritmusovi is. Részletesebb információért érdemes ellátogatni a facebook eseményükre.

Ha mégsincs kedved bulizni

Ha az egészségesebb életmódot választanád, és nincs kedved a nagy bulikhoz, akkor fuss egy legendásat a Feel Good csapatával. Tökéletes családi, egyéni, baráti vagy páros kiruccanásra hívnak a közösségi futók vasárnap. A Székelyföldi Legendáriummal partnerségben a legutóbbi kiadásuk, a Székelyföldi Legendás Várak ihlette futósorozat részeként ezen a hétvégén Firtos várára szaladhatnak ki a természetkedvelők.

A lefutandó távolság 8 km, de ettől ne ijedjenek meg a kevésbé sportos egyének, hiszen a futás közösségi jellegű, ezért mindenkit bevárnak és pihenők is lesznek. A helyszínre, pontosabban Énlakáig szervezett busszal lehet eljutni, és onnan a futócipőké a terep. A buszokra előre kell jelentkezni augusztus 6-ig. További leírást az esemény oldalán találtok.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."