Lyukasóra » Rendezvények

Karitatívan gólyabálozik a Gimi

Nekik is segítenek, ezért ők sem lesznek szűkmarkúak. Rászoruló gyerekeknek gyűjtenek gólyabál előtt és közben a gimisek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Gimi Gólyabál 2011
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. szeptember 26., 17:02
0 hozzászólás. 

Serények voltak a Tamási Áron Gimnázium diákjai idén, már ami a gólyabál szervezését illeti. A gimisek már kiválasztották az idei megmérettetés témáját, valamint a helyszín és az időpont is nyilvános. A 2012-es gólyabáluk címe Gimis születik, témájában pedig a manapság népszerű tehetségkutatókra hajaz.

Az október 27-én, az UFF (Siculus Ifjúsági Ház) nagytermében megrendezett esemény nem csak a szórakozásról és a próbákról fog szólni. Ambrus Levente és Fábián Loránd azzal keresték meg szerkesztőségünket, hogy segítsünk közhírré tenni az esemény karitatív jellegét is, hiszen a szervezők a Böjte Csaba által gondozott gyerekeknek, vagyis a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak szeretnének gyűjteni.

Mint mondták, a tehetségkutató műsorok egyik gyakori velejárója, hogy a befolyó összeg egy részét karitatív célokra ajánlják fel: ők is hasonlóan szeretnének cselekedni, ezért arra kérnek mindenkit, hogy szedje össze azokat a megunt, vagy kinőtt ruhákat, játékokat, meséskönyveket, kifestős könyveket, vagy bármit, amit a gyerekek használni tudnának és vigye magával október 27-én a gimi gólyabáljára.

Ha nem lesz alkalmunk eljutni oda, most is cselekedhetünk, hiszen a Tamási Áron Gimnázium épületében már működik a gyűjtőpont, ide a gólyabál előtt juttathatjuk el a ruhákat, játékokat.

Leventéék a „segítünk, mert segítettek" mottóval vágtak neki a gyűjtésnek: mint mondták, ők is rengeteg segítséget kapnak a támogatóktól, amit ilyen formában szeretnének visszaadni a közösségnek. Úgy gondolják, hogy Böjte Csaba és az általa képviselt alapítvány megérdemli, hogy támogassák és biztosak benne, hogy ha nekik ajánlják fel az összegyűjtött tárgyakat, azok a legjobb helyre kerülnek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."