Lyukasóra » Rendezvények

Hatalmas fehér buli közeledik

A világ egyik legszínvonalasabb party rendezvénye Április 13-án, Marosvásárhelyen lesz megtartva!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

White Madness Party
Fotó: Defender Productions
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. február 06., 11:10
0 hozzászólás. 

A DEFENDER productions Marosvásárhelyen szervezi azt az Erdély szinten első világszínvonalú party rendezvényt, amelynek címe White Madness - Electric Sound. Az eseményre április 13-án a marosvásárhelyi Sportcsarnokban kerül sor. Az esemény emlékezetes úgy művészi és hangzási, mint színpadi látvány szempontjából.

Az eseményen több mint 4 000, teljesen fehérbe öltözött személy bulizik majd együtt, több mint hét órán keresztül egy olyan helyen, amely egy teljesen más dimenziót hoz magával. A marosvásárhelyi Sportcsarnok teljesen új arculatot kap majd, beltere szinte felismerhetetlen lesz.

A dekorációs csapat több teherautó látványelemet fog felszerelni és a lézerfényekben sem lesz hiány. Közel százfős tánccsoport dolgozik már azon a tánckoreográfián, amely az eseményt teszi majd mozgalmassá. A látványt a színes fényekkel megvilágított szökőkutak, a jégszobrok és a jégbárpultok gazdagítják.

A zenét Románia és Magyarország legismertebb DJ-i fogják szolgáltatni és az esemény fénypontja egy világhírű lemezlovas lesz. A jelenlevők két koncertre és hat DJ-re számíthatnak, és egy flashmobon is részt vehetnek, ahol több száz résztvevő fehérben együtt fog táncolni egy előre megtanult, kis koreográfia szerint.

A party házigazdája Románia egyik legkedveltebb műsorvezetője, Cătălin Măruță lesz. Az esemény dress-code-ja az all-white, tehát a résztvevőknek teljesen fehérben kell lenniük.

Három árkategóriába sorolhatóak a jegyek: a legolcsóbb jegyek a Sportcsarnok ülőhelyeire szólnak majd. A küzdőtérre érvényes jegyek a középső árkategóriából kerülnek ki, de a szervezők egy 100 férőhelyes VIP zónát is terveztek, ahova a jegyek magasabb áron lesznek megvásárolhatóak.

Jegyek promóciós áron február 15 és március 1 között lesznek kaphatóak, ezután csak teljes áron. Érdemes ezt figyelembe venni, hiszen lényegesen olcsóbb lesz ebben a periódusban a belépő.

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt, hogy vegyen részt egy teljesen új és ugyanakkor világszínvonalú rendezvényen, 2013. április 13-án, Marosvásárhelyen. A White Madness – Electric Sound megapartyn világszerte ismert DJ-kkel bulizhat majd együtt.

A sztár DJ-k és a fellépők neveit, illetve a pontos jegyárakat hamarosan bejelentik a szervezők. Az eseményről annak hivatalos weboldalán és a Facebookon is lehet tájékozódni.

A rendezvényt a Christian Raetscher Entertainment Németország és a Radu Groza Events támogatja.


Szervező

 

A DEFENDER productions 2003-tól szervez kulturális eseményeket, jól ismervén a helyi közönség elvárásait. Több évi tapasztalatunkra alapozva garantáljuk, hogy egy ekkora szabású rendezvény csak sikerrel járhat, úgy a közönség körében, mint a támogatók és szervezők számára is.

 

sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."