Lyukasóra » Rendezvények

Kisállatokat állítanak ki a Septimiában

Péntektől vasárnapig kisállatok lepik el a Septimia Szabadidőközpont sporttermét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Kisállat kiállítás
Galambokat is csodálhatsz
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. január 28., 15:38
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi Díszgalambászok és Kisállattenyésztők Egyesületének kiállításán több száz házi kedvenccel ismerkedhetnek meg az érdeklődők: galambokkal, baromfikkal, nyulakkal, díszmadarakkal, díszszárnyasokkal, hüllőkkel.

Idén is lehet vásárolni, nem csak nézelődni, a kisállat-börzét vasárnap a parkolóban tartják. „Két hete a Székelyudvarhelyi Díszgalambászok és Kisállattenyésztők Egyesülete részt vett a csíkszeredai, sepsiszentgyörgyi, kézdivásárhelyi, udvarhelyi tenyésztők közös mustráján, ahonnan 26 fajtagyőztes díjat hoztunk el, ezeket is megtekinthetik a kiállításon" – jegyezte meg Báncs Ernő, a kiállítás szervezője.

A kisállattartóknak mindhárom nap lehetőségük lesz kedvenceik betegségéről kérdezni az állatorvosokat: pénteken 14 és 16 óra között dr. Bartha Annamária, szombaton 15 és 17 óra között dr. Köbölkúti Lóránd, illetve vasárnap 10 és 12 óra között dr. Sándor Zsolt áll a rendelkezésükre.

Az érdeklődők mindhárom nap 9 és 18 óra között csodálhatják meg a kisállatokat a zebrapintytől, az óriás nyúlon át az udvarhelyi pergő galambig.

A belépők gyerekeknek 3, felnőtteknek 5 lejbe kerülnek. Az óvodás és kisiskolás csoportok ingyen látogathatják a rendezvényt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."