Lyukasóra » Rendezvények

Sárba szökkent a Vibe Fesztivál

Az első percekben megmutatta Electric Castle-ös arcát a Maros parti Vibe. Megérkeztek az első rezegni vágyók.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Kezdődik, kezdődik! fotók: Gál Előd
Kezdődik, kezdődik! fotók: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. július 06., 17:17
0 hozzászólás. 

Elkezdődött a debütáló Vibe Fesztivál, az első fesztiválozók már meg is érkeztek a Maros partra, csak az időjárás kellemetlenkedett kicsit, de a szervezők és a politikusok hamar elnyilatkozták a baljós felhőket.

A gumicsizmáknak és az esőköpenyeknek így is nagy keletje van, nekünk is szépen sikerült összesároznunk a gálacipőnket, ezért ajánljuk nektek, hozzatok magatokkal olyan lábbelit is, amelyet a fesztivál után már nem bántok, ha nem vesztek fel.

Vibe02

A Vibe Koli garázsában Péter Ferenc Maros megyei tanácselnök, Claudiu Maior alpolgármester, Sófalvi Szabolcs marosszentgyörgyi polgármester és Vass Levente marosvásárhelyi RMDSZ elnök jó bőven megköszönték Rés Konrád Gergely fesztiváligazgatónak a szervezést, aki megköszönte nekik a támogatást és a köszönetet.

„Nem csak a mi generációnknak voltak vágyai és elképzelései, hogy hogyan kell megszervezni a szabadidőt, ügyesek vagytok, és köszönöm, hogy kitartotok annak ellenére is, hogyha ez nem jön anyagilag teljesen jól számotokra össze" – fejezte be Vass Levente a köszönőbeszédeket.

Vibe03

 

Rés Konrád Gergely elárulta nekünk, hogy a legnagyobb kihívás számára az ifjúsági szervezetek összehangolása volt a szervezés során, de most már megnyugodott, csak reméli, a délutánra beígért jó idő is megérkezik hamarosan.

„Diáktalálkozó jelleggel nem nagyon van rendezvény Erdélyben, Magyarországon igen, onnan jött az ötlet" – mondta Rés, aki nem csak igazgat, bulizni is fog. Régóta rajongója a Belga nevű zenekarnak, a Félszigeten hallotta már őket élőben, a Vibe-on is az ő koncertjüket várja leginkább.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."