Több helyen emelik a sebességhatárt

70 km/órára emeli meg a sebességhatárt a szállításügyi minisztérium több településen és európai rangú országúton (E81, E58, E578, E581 és E70), miután az 1-es országúton pozitív visszajelzéseket kaptak a bevezetett intézkedésről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Forgalom
Az intézkedés bevállt az 1-es országúton
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. augusztus 15., 10:21
0 hozzászólás. 

A szállításügyi minisztérium, az Országos Útügyi Vállalat és az Országos Rendőrkapitányság tárgyalásokat folytat arról, hogy több településen emeljék a sebességkorlátozást 70 km/órára.

Ha megegyeznek, a következő útszakaszokon hajthatunk gyorsabban: az E 81 Halmi - Sárköz - Szatmárnémeti közötti szakaszán, az E58-ason Sárköz - Nagybánya - Dés között, az E 578-ason Bârlad és Albiţa között, az E 70-esen Craiova - Caracal - Alexandria szakaszon.

„Az elmúlt években a Bukarest-Predeal útszakaszon, az 1-es országúton 70 km/órára emeltük a sebességhatárt, és a sofőrök érett viselkedésről tettek tanúbizonyságot, nem éltek vissza ezzel az intézkedéssel. Így nem látom annak akadályát, hogy ezt más utakon is bevezessük" – jelentette ki Ovidiu Silaghi szállításügyi miniszter.

A következőkben kiterjesztenék az emelt sebességhatárt a következő szakaszokra is: E 671 (Szatmár-Temesvár), E 60 (Nagyvárad - Brassó), E 81 (Szatmár- Piteşti), E 58 (Dés - Suceava), E 85 (Suceava - Bukarest), E 583 (Szabófalva - Iaşi), E 68 (Nagylak - Brassó), E 578 (Régen - Kökös) és E 70 (Temesmóra - Craiova).

uh.ro/manna.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."