Öt prefektusi és tíz alprefektusi címben állapodtak meg

A Gândul napilap szerint egyezséget kötött az RMDSZ és a PD-L, így Kovászna, Hargita, Hunyad, Szilágy és Vaslui megyékben tölthetnek be prefektusi tisztséget a szövetség által javasolt jelöltek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

RMDSZPDL
RMDSZPDL
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. január 06., 14:21
0 hozzászólás. 


Továbbá tíz - Arad, Beszterce-Naszód, Bihar, Brassó, Máramaros, Maros, Szatmár, Temes, Argeş és Teleorman - megyében lesz az RMDSZ által javasolt politikusból alprefektus.

RMDSZPDL


Kovászna megye jelenlegi alprefektusa, az ex-prefektus György Ervin kapja a megtisztelő kormánybiztosi tisztséget. Megyénkben, ahogy Szilágy és Hunyad megyékben is az eddig alprefektusi munkájukat ellátó tisztségviselők kapják a prefektusi címet: így Ladányi László Zsolt veszi át a stafétát Constantin Strujantól, Végh Sándor lesz a szilágysági kormánybiztos, míg Hunyad megyében Dézsi Attila kapta a bizalmat. Székely Levente, az Állategészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Igazgatóság Galaţi megyei aligazgatója tölti be Vaslui megye prefektusi tisztségét.

Telefonon értük el a jelenlegi alprefektust, Ladányi Lászlót, aki nem kívánt nyilatkozni az ügyben, mivel semmilyen hivatalos információ nem állt a rendelkezésére. Valószínűleg jövő héten nevezik ki a prefektusokat és az alprefektusokat, akkor majd visszatérünk a kormánybiztosi tisztségek sorsára.

Forrás:Gândul




0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."