Szaporodnak az RMDSZ-es kinevezettek

Újabb magyar intézményvezetőket jelölt meg a Szövetségi Állandó Tanács, korábbi megnevezettek már vezetői székükbe ülhetnek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

RMDSZ-logo
RMDSZ-logo
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. február 08., 10:51
1 hozzászólás. 


A SZÁT szombati ülésén hat személyt nevezett meg az országos közintézmények élére. Az egyik legrangosabb jelölést Gombos Csaba kapta, akit a Tarom Légitársaság vezérigazgatói székébe ajánlottak. A Maros megyei politikus közgazdász végzettséggel rendelkezik, de wushu harcművészként már több ízben is Európa- és világbajnoki címet szerzett.

Nagy Mihályra az Országos Levéltár vezérigazgatói beosztását bíznák, Kocsis Andrásra pedig az Állatnemesítési és Szaporítási Országos Ügynökség vezérigazgatói tisztségét. Nagy József az Országos Környezetvédelmi Ügynökség elnöki tisztségére nyerte el a jelölő tanács bizalmát, Kovásznai Sándor pedig a Romániai Hagyományos és Környezetbarát Termékek Országos Hivatala vezetője lehet. Incze Zoltánt az Országos Talajjavító Hivatal vezérigazgatói posztjának betöltésére jelölték.

Múlt héten Ladányi Árpádot az Országos Pénzügyőrség élére nevezte ki Emil Boc miniszterelnök. Haschi András-Pétert a Mezőgazdasági Minisztérium államtitkári, Dávid Csaba a Román Országos Vízügyi Hatóság vezérigazgatói, Sarkady Zsolt pedig a Bihar megye alprefektusi címet kapta meg.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
taylor
2010-02-08 12:21:01
Egyszeru a keplet aki kiragasztott egy RMDSZ-es plakatot vagy letepett egy MPP-set az legyen igazgato olyan helyeken mint pl. Orszagos Mindenki Mosson Kezet Eves Elott Hivatal, :0 hogy ha Boc kuld egy levelet neki o kuldje tovabb az ellenoroknek hogy marpedig "mindenki mosson kezet eves elott" hanem buntesd meg 2500RON-ra mert nem mosott kezet eves elott. vagyis MAFIE INSTITUTIONALIZATA

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."