Tanárnő és rendőr pofozkodott

Egy Maros megyei általános iskolában tettlegességig fajult a helyszínelés egy rendőrtiszt és az agresszív romántanárnő között.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

pofon
pofon
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. február 17., 11:47
4 hozzászólás. 


A kerelőszentpáli intézményben már régóta készülődik a botrány. Cătălina Domnui romántanárnő diákjaival és kollégáival rendkívül agresszíven viselkedett az utóbbi időszakban. Több szülő is feljelentést tett a roma származású oktató ellen, aki múlt pénteken egyik munkatársát fizikailag bántalmazta.

Az ügy hétfőn csúcsosodott ki, amikor a tanáriban tűrhetetlen helyzet alakult ki, az igazgatónő a rendőrség segítségét kérte. Cătălina Domnui kedélyeit a rend őreinek jelenléte sem csillapította le, rátámadt az őt kikérdező tisztre is, majdnem eltörve annak szemüvegét. A szóban forgó rendőr sem volt a helyzet magaslatán, elvesztette önuralmát, és viszonozta a meglepetésszerűen kapott pofot. A történteket a helyszínen tartózkodó Antena 3 hírtelevízió munkatársai rögzítették, akiket korábban szintén erőszakosan fogadott a tanárnő.

Másnap az Antena 3 egyik talkshowjában a romántanárnő azt erősítette, hogy a hétfői pofozkodást a rendőrség alkalmazottja provokálta. Ugyanakkor állítása szerint az ügynek ő az igazi áldozata, mivel származása miatt kollégái azt szerették volna elérni, hogy távozzon a tanintézményből.

Cătălina Domnui ellen büntetőjogi eljárás, a rendőr ellen pedig belső vizsgálat indult.

Forrás: manna.ro, Antena3


4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
tatu
2010-02-17 13:23:02
a norol messzirol latszik, hogy beteg, exaltalt. a rendor reakcioja termeszetes, annak ellenere, hogy not megutni nem ildomos. de rendfenntarto kozeget sem.
az egesz nem tobb mit ami. erdekes modon az emberjogi szervezetek nem turboztak fel az ugyet. elgondolkoztato az eberseg hianya. hianyzik a megfelelo konjunktura? ha igen akkor az eddigi megnyilvanulasaik hiteltelenek.
avatar
Stratapax
2010-02-17 14:10:14
Igaz hogy not utni szegyen, de rugni nem :evil:
avatar
tatu
2010-02-17 15:03:57
Stratapax, csak azok a ferfiak irnak ilyent akinek nem all fel ...
avatar
kukurica
2010-02-18 02:43:05
persze... most a tanárnő kezdi, hogy a származása miatt fikszírozzák... hát kezd tele lenni a hócipőm azzal, hogy a romák, mint kisebbség olyanok lesznek lassan, mint az arany tojást tojó tyúkok.. semmi bajom velük, de ha egy nem roma tanárnőhöz hívják ki a rendőrt, akkor ő mivel védekezik? a vicces az lesz, mikor az lesz a pajzs, hogy nem vagyok roma, s azért van bajuk velem;)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."