A rendőrség szerint a balesetben halt meg a szovátai motoros

A hatóság szerint baleset és nem lincselés áldozata volt a Kézdiszentléleken elhunyt szovátai motoros.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Kezdiszentlelek-SebestyenAttila
Fotó: Facebook
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. szeptember 24., 09:12
1 hozzászólás. 

A hatóságok álláspontja szerint a balesetben szerzett sérülései okozták annak a 37 éves szovátai motorosnak a halálát, aki augusztus 10-én a székelyföldi Kézdiszentléleken vesztette életét.

Az ügy azért került az érdeklődés középpontjába, mert romániai motoros fórumokon elterjedt a hír, miszerint a fiatalember voltaképpen lincselés áldozata lett. A fiatalember egy - az úton szabálytalanul átkelő - 11 éves kislány elgázolását próbálta elkerülni, amikor bukott motorjával. A kislány feldühödött rokonsága megkéselt egy másik motorost, aki a balesetet szenvedett társa segítségére sietett.

Ion Popa Kovászna megyei rendőrkapitány egy keddi sajtótájékoztatón elmondta, a részletes törvényszéki orvosi jelentés arra utal, hogy S. Attilát esése során kemény tárgynak ütközve érte halálos sérülés. Halálát fulladás okozta, amit belső vérzés váltott ki.

A rendőrparancsnok elmondta, az esetet vizsgáló kézdivásárhelyi ügyész vélhetően azért nem adta vissza a motoros bukósisakját a családnak, mert szüksége lesz rá a bizonyítási eljárásban.

A rendőrkapitány szerint a balesetben vétlen, megkéselt motoros élete veszélyben forgott, ezért gyilkossági kísérlet gyanújával vizsgálják a késelés gyanúsítottját, aki előzetes letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.

A baleset után Kézdiszentléleken több megemlékezést is tartottak motorosok. Szombaton több mint háromezer motoros vonult a baleset helyszínére. Vezetőik kijelentették, elégedetlenek a kézdiszentléleki baleset és önbíráskodás körülményeit vizsgáló nyomozás ütemével. A megemlékezések idejére elmenekült a településről a roma közösség, mert veszélyeztetve érezte magát.

mti



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
bbalintl
2014-09-25 11:20:14
Hol az igazsag?
Es akkor a haldoklokat, vagy mar elhunytakat bunetlenul lehet bantalmazni, azert mert a balesetbe halt bele es nem a bantalmazasba? Es mindezt elnezi az emberiseg, hogy ilyenek megtortenhetnek?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."