Holtan találták a Szent Anna-tónál eltűnt kiskorút

Csütörtökön délelőtt megtalálták a 14 éves magyarországi fiút a Szent Anna-tónál. Vízbe fulladt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

SzentAnnaTo1
Fotó: illusztrácó (szentanna-to.ro)
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. június 04., 10:46
0 hozzászólás. 

Nem sokkal 10 óra 30 perc után a parttól 10-15 méterre megtalálták annak a magyarországi kiskorúnak a holttestét, akit szerda délután óta kerestek.

A Hargita megyei tűzoltóság csütörtök reggeltől két keresőcsónakkal és a Kovászna megyei készenléti felügyelőség tíz búvárjával, valamint a Hargita Megye Tanácsa keretében működő hegyi- és barlangimentő szakosztály búvárcsapatával kutatott a 14 éves magyarországi fiú után.

Az eltűnt fiú alsónémedi származású, 14 éves, 1,80 méter magas sportoló. Egy népes magyarországi diákcsoport tagjaként érkezett vasárnap a Kovászna megyei Nagyajtára. A csoport szerdán látogatott el a Szent Anna-tóhoz, ahol a gyermekek a felügyelők engedélyével mentek a vízbe. Délután vihar közeledett, ezért a felügyelők kiszólították a gyermekeket a tóból. Ekkor vették észre, hogy az egyik fiú hiányzik, csak a parton hagyott ruháit találták meg.

Dudu Ovidiu ezredes, a Hargita megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, a 18 órai riasztás után három Kovászna megyei és két Hargita megyei búvárral, valamint fényszórókkal vonultak a helyszínre, ahol több órán keresztül keresték a gyermeket a vízben, de nem találták. Csütörtökön folytatták a keresést.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."