Havazni fog a hét elején

Nagy mennyiségű csapadékra és lehűlésre figyelmeztetnek a meteorológusok. 3 Celsius fokig hűl le a levegő hőmérséklete.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Havaseso1
Ha nem is nálunk, azért a hegyekben havazni fog
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. szeptember 27., 21:17
0 hozzászólás. 

Az Országos Meteorológiai Intézet figyelmeztetése szerint szeptember 28-án, hétfőn 12 órától az ország nagy részén elered az eső. A levegő hőmérséklete pedig alacsonyabb lesz, mint az ilyenkor megszokott. Napközben 11 és 21, éjszaka 5 és 16 Celsius fokot mutatnak majd a hőmérők.

Hétfőn a borult égbolt mellett, esni is fog az ország déli, illetve helyenként a középső részén is, de az ország más pontjain is eleredhet az eső. A csapadék mennyisége eléri a 15-20 litert négyzetméterenként. Az 1800 méternél magasabb hegyvidéken, főleg a Keleti-Kárpátokban akár havazhat is az esti órákban. A szélmozgás mérsékelt marad, majd megerősödik keleten és délkeleten, illetve a hegyvidéken.

Kedden tovább hűl a levegő hőmérséklete, így hideg lesz az évszakhoz képest. Napközben 12 és 18, éjszaka 3 és 14 Celsius fok körüli értékekre számíthatunk. Az égbolt időnként beborul, és helyenként esni fog nyugaton, délen és elvétve máshol, estétől kezdődően keleten és délkeleten. Az 1800 méternél magasabb hegyvidéken, főként a Keleti-Kárpátokban havazni fog. A szélmozgás időnként megerősödik keleten és a hegyvidéken, máshol mérsékelt marad.

uh.ro/mediafax



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."