Interneten állt ki magáért a rendőr

Magas pozíciójú személy jogosítványát vette el, emiatt felelősségre vonták Marian Godină brassói rendőrt. Azonban az ügyészség nem ellene indított vizsgálatot.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Marian Godină ügyében felettesei ellen vizsgálódnak
Marian Godină ügyében felettesei ellen vizsgálódnak
szerkesztoÍRTA: UH.RO/MEDIAFAX
2016. február 18., 14:28
4 hozzászólás. 

A közösségi oldalon számolt be Marian Godină közlekedési rendőr arról a hatóságok körében is nagy port kavart esetről, amely azért pattant ki, mert bevonta a brassói Vöröskereszt vezetőjének jogosítványát.

Az említett rendőr korábban könyvet is írt hivatása gyakorlása közben tapasztalt „érdekességekről". Hétfői, a Facebookon közzétett bejegyzése szerint – amelynek hitelességét felvétellel is igazolta – február 8-án, szolgálat közben megállította a megyei Vörökereszt vezetőjét, Luana Mineát, aki egyben PSD-s megyei tanácsos, illetve szerdáig a területi rendészeti hatóság (ATOP) tagja volt.

A nő elmulasztott elsőbbséget adni egy gyalogosnak, majd tisztségére hivatkozva megpróbálta rávenni az őt megállító Godinát, hogy ne vonja be a jogosítványát. Ő azonban nem tágított.

A nő ezt követően panaszt tett a rendőrre feletteseinél, azt állítva, hogy nem mutatkozott be, és tiszteletlenül beszélt vele. Godinát ennek nyomán főnökei megrótták, ám a rendőr közzétette az interneten a nővel folytatott beszélgetés felvételét, amely cáfolta mindkét állítást.

A rendőrség központi vezetése ezt követően kedden Brassóba küldte belső ellenőrző testületét, amely az ott lefolytatott vizsgálatok nyomán az ügyészséghez fordult a helyi rendőri vezetők magatartása miatt. Az ügy kapcsán a szociáldemokrata párt (PSD) etikai vizsgálatot indít Luana Minea ellen, ennek nyomán akár a párttagságot is megvonhatják tőle.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
perretz
2016-02-18 15:27:36
Az en ertemezesem szerint nem az igazgatonot, hanem egy ismeroset akivel utazott, allitotta meg a rendor.
avatar
zterex1
2016-02-19 06:38:33
Egyet értek, a román hírek alapján így volt.
avatar
jutacs
2016-02-19 19:48:30
Akinek egy bármilyen hivatali fotel van a segge alatt, feljogosítva érzi magát törvényen felül állónak hinni.
Isten áldja meg a bátor kisembereket, akik ezeket a gazembereket pofán vágják.
Remélem, minél több román ember nő fel a 21. század erkölcsi színvonalához. Gratulálok a kis rendőrnek, remélem 50 éves korában is megdádázza a hasonló simliseket.
avatar
andrispol
2016-02-24 18:02:08
Jol elokeszitette a terepet a konyve kiadasahoz...en inkabb egy humoristanak neveznem mint rendornek na es azt sem hagynam figyelmen kivul hogy a nagy hirnev amire szert tett az minek koszonheto? Csak a rendorseg - rendorruha - rendorimunkajat kihasznalva es visszaelve a lehetoseggel hirnevet szerzett es igy biztositva hogy a konyvet veszik mint a cukrot pedig semmi irodalmi vagy muveszi erteke nincsen. Nem is beszelve arrol hogy a rendori munka is megkovetel bizonyos titoktartast vagy ugymond visszafogott oszinteseget akarcsak egy orvos vagy pap vagy tanar ugy egy rendor is csupan illembol kellene tudja hogy vannak dolgok amirol szandekosan fecsegni kell es ugyanugy vannak dolgok a munka helyen vagy munkaval kapcsolatos amirol nem beszellunk. Mar csak ebbol is latszik hogy Godina urat nem igazan erdekli a rendori hivatasa , inkabb osszpontosit az irodalmi palyafutasara.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."