Monnyon le a Kovászna megyei főfogyasztóvédő

Mircea Diacon az Országos Diszkriminációellenes Tanácsnál sovinizmussal, nacionalizmussal, szélsőséges magatartással vádolta Bedő Zoltánt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Mircea Diacon fotó: maszol.ro
Mircea Diacon fotó: maszol.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. június 04., 04:06
0 hozzászólás. 

A Magyar Polgári Párt (MPP) sepsiszentgyörgyi listavezetője, Bedő Zoltán csütörtöki sajtótájékoztatóján számolt be arról, hogy Mircea Diacon feljelentette őt az Országos Diszkriminációellenes Tanácsnál, amiért korábban a megyei tanács ülésén a felügyelő lemondását követelte, majd véleményanyagot is írt róla a Székely Hírmondó helyi lapban.

Ezek után két, burkolt fenyegetést tartalmazó levelet kapott Mircea Diacon brassói felettesétől, majd május 25-én idézést a diszkriminációellenes tanácshoz, mivel Diacon sovinizmussal, nacionalizmussal, szélsőséges magatartással vádolta meg. Az idézést utolsó pillanatban kapta meg, ezért a tárgyaláson nem tudott megjelenni, de levélben cáfolta a vádakat, majd sovén, nacionalista magatartás és hivatali visszaélés miatt feljelentette a testületnél Diacont.

Leírta, hogy a sajtóban több mint 50 cikk jelent meg annak viselt dolgairól, például kocsmai verekedésbe keveredett, miközben „hivatali igazolványát lobogtatta". „Már csak ez elég ok lett volna a lemondásra. Súlyos, hogy egy főhivatalnok kötekedhet az állampolgárokkal, akiknek a védelmére nevezték ki. Felszólítom, hogy vonja le a következtetést és mondjon le, vagy felettesei vizsgálják ki az ügyét és menesszék!" – zárta Bedő.

krónika



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."