Visszasüt a nyári nap

Igazi nyári meleg várható hétvégén, 29 Celsius-fok is lehet, de vasárnap eső vethet véget a fürdőzésnek.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Pénteken és szombaton zavartalan strandolást csaphatunk. Illusztráció
Pénteken és szombaton zavartalan strandolást csaphatunk. Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. szeptember 09., 10:28
0 hozzászólás. 

Tökéletes strandidő várható térségünkben pénteken és szombaton – tájékoztat az accuweather.com meteorológiai szakportál. Az előrejelzések szerint pénteken napközben 24 és 29 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet, éjszaka 12 fokra csökkenhet. Csapadék nem várható.

Az ország északnyugati, középső és délkeleti részében túlnyomóan napos, tiszta idő várható. Ebben a zónában a hőmérséklet már délelőtt meghaladja a húsz fokot, míg a későbbiekben 27 és 34 közötti értékekre is számítani lehet. A délkeleti és északnyugati részeken felhőzet alakulhat ki, de a meleg nem csökken – derül ki az Országos Meteorológiai Intézet által közölt adatokból.

Szombaton is kitart térségünkben az évszakhoz képest nyárias idő: mindkét nap 29 Celsius-fok lesz a maximális érték, és az átvonuló kisebb felhők sem befolyásolják a hőséget. Csapadék nem várható. Éjszakánként 11 Celsius-fokra csökkenhet a hőmérséklet. Az ország déli és délnyugati részében akkor már esőzések, záporok is kialakulhatnak, de a hőmérséklet így is 25 és 33 Celsius-fok között mozog majd.

Vasárnap az esőzések kiterjedhetnek az északnyugati és középső országrészre, így akár hozzánk is elérhet a záporok szele, a magas hőmérsékleti értékek ellenére.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."