Dragnea ki akarja rúgni Grindeanut?

Liviu Dragnea nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a PSD és az ALDE az RMDSZ-szel együtt kormányozzon. De nem lesz RMDSZ-es miniszterelnök.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

grindeanudragnea
Vannak bajok azért...
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. június 13., 13:23
0 hozzászólás. 

A Szociáldemokrata Párt elnöke úgy nyilatkozott, egyelőre nem merült fel ez a kérdés közte és Călin Popescu-Tăriceanu, a Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) elnöke között, erre csak a kormány tevékenységének kiértékelése után kerül sor.

„Nem utasítom el ennek lehetőségét, mert amint már mondtam, az RMDSZ-esek mindig jól felkészült, hatékony, komoly és szorgalmas embereket javasoltak a kormányzati tisztségekbe. Akárhány kormányban részt vettek, soha nem emlékszem olyasmire, hogy teljesítményhiánnyal lehetett volna vádolni őket" - mondta Dragnea egy vasárnap esti interjúban.

A PSD elnöke kifejtette, azért is pozitív lépésnek tartaná az RMDSZ felvételét a kormánykoalícióba, mert 2018-ban a nagy egyesülés centenáriumát ünnepli az ország.

Másfelől sajtóértesülések szerint Liviu Dragnea PSD-elnök Sorin Grindeanu kormányfő lemondását kérte hétfőn, és azzal fenyegette meg, hogy megvonják tőle a politikai támogatást. Grindeanu azonban maradni szeretne. A Népi Mozgalom Párt képviselője, Eugen Tomac kedden már RMDSZ-es miniszterelnököt „vizionált" Grindeanu helyére. Erre Kelemen Hunor úgy reagált, hogy"Megkérdezték, mit szívott reggel, vagy mit szívott fel?"



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."