Augusztusban kiigazítják a költségvetést

A közigazgatási törvénykönyv tervezetét is benyújtják. Ám azzal van egy kis gond.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

sevil-shhaideh
Lesz még vita azokból, amiket Sevil Shhaideh mondott
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. július 20., 15:38
0 hozzászólás. 

Sevil Shhaideh regionális fejlesztési, közigazgatási és európai alapokért felelős miniszter bejelentette, hogy legkésőbb augusztusban megtörténik a költségvetés-kiigazítás. Shhaideh kifejtette, hogy találkozik a pénzügyminiszterrel, aki az egyes minisztériumok kiadásainak elemzése után megteszi a végleges javaslatot ez ügyben. A miniszter hozzátette, az általa vezetett tárca tartja magát az ütemtervhez, ami a költségvetésben szereplő összegek felhasználását illeti.

Ugyanakkor azt is elmondta, hogy várhatóan szeptember elején nyújtják be a parlamentbe a Közigazgatási Törvénykönyv tervezetét. A tervezet 2016 októbere óta van közvitán a minisztérium honlapján.

Idén több mint harminc alakalommal szerveztek vitát ennek kapcsán az érintettekkel. Az elhangzottakat beépítették a tervezetbe és 2017 júliusában minisztériumok közti vitára bocsátották. A procedúra lejártával várhatóan szeptember elején nyújtják be a parlamentbe a Közigazgatási Törvénykönyv tervezetét - részletezte Shhaideh.

Amikor arról kérdezték, hogy a tervezet tartalmazza-e azt a vitatott cikkelyt, amely szerint elítélt személy is tagja lehet a kormánynak, a miniszter azt mondta: a tervezetben ez benne van, de a parlamentnek jogában áll ezt a cikkelyt módosítani, ha a bizottságokban úgy döntenek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."