Eckstein-Kovács Péter ma hivatalosan is versenybe szállt az RMDSZ-elnökségért

Eckstein-Kovács Péter ma, január 26.-án, szerdán, az Ügyvezető Elnökség kolozsvári székházában átadta a jelöltségének hivatalossá válásához szükséges dokumentumokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Eckstein
Eckstein
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. január 26., 16:07
0 hozzászólás. 


A jegyzőkönyv aláírását követően megköszönte támogatóinak a bizalmat, az RMDSZ Kolozs megyei szervezetének, az RMDSZ Szabadelvű Kör és a Nők a Nőkért Szövetség platformjainak, és mindazoknak, „akik kapcsolatban vannak az emberekkel, és tudják, hogy az emberek változást akarnak az RMDSZ élén".

A helyszín apropóján elmondta: nem az Ügyvezető Elnökséget kell megszüntetni, hanem az Elnöki Hivatalt, ez utóbbi munkáját kell átvennie az Ügyvezető Elnökségnek, amelynek jelenlegi épületében kell maradnia. Azonban változásra is szükség van a működésében: nem utasítania kell a helyi szervezeteket, hanem szolgáltatnia kell számukra, segítenie kell a helyi szervezetek és önkormányzatok munkáját.

Eckstein

„Köszönöm szépen a támogatóimnak! Támogatóim a Kolozs megyei szervezet, a Szabadelvű Kör platform és a Nők a Nőkért platform jelen pillanatig. Köszönöm a bizalmukat, ez a bizalom számomra rendkívül fontos."

Elmondta, azok bizalmát élvezi, akik „úgy érzik, hogy változásra van szükség, akiket nem igazán hallgattak meg az idők folyamán, akik hogyha telefonáltak a miniszter uraknak, és más nagymenőknek, akkor a telefon nem lett felvéve, és akik érzik, hogy nagyobb beleszólásuk kell, hogy legyen a szervezet életébe", és „azok a jövőbe látó emberek, a hosszabb távon gondolkodó emberek, akik látják, hogy jövőre választások lesznek, akik kapcsolatban vannak az emberekkel, és tudják, hogy az emberek változást akarnak az RMDSZ élén, és ezen múlhat a választás sikere".

Eckstein-Kovács Péter holnap, január 27.-én, csütörtökön felszólal a Marosvásárhelyen d.u. 3 órakor kezdődő Maros Megyei Területi Képviselők Tanácsának ülésén.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."