Sport » Egyéb sport

A székely legények nagy diadala

Megvédte címét a Székelyudvarhelyi ISK kadett korosztályú szabadfogású birkózócsapata a farkaslaki fináléban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

birkozas kadett bodrogi
Nagy volt az öröm a legvégén.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. november 19., 14:14
0 hozzászólás. 

Csodálatos eredményt ért el a Székelyudvarhelyi ISK kadett (16-17 évesek) együttese. Az elmúlt hétvégén a farkaslaki sportcsarnok adott otthont az országos csapatdöntőnek. A Bodrogi Csaba, Katona László és Józsa Gábor által felkészített gárda minden meccsét megnyerte, így megvédte a bajnoki címét.

A maratoni sorozatot jól indították: 7–3-ra Brassói Dinamót, 9–1-re az Inter Petrilát, 7–3-ra a Kolozsvári CSM-t, 9–1-re a CSM Vasluit múlták felül. A hatcsapatos torna utolsó összecsapása egyben a finálé is volt. Az addig két százszázalékos, az udvarhelyiek és a CSM Călăraşi csapott össze.

Az ISK 4–0-ra vezetett, már zsebben tudhatta az aranyérmet, de az ellenlábas nem adta fel, kiegyenlített 4–4-re. Az utolsó előtti párharcban Lőrincz Roland nyert, ezzel pedig megnyitotta az utat az első hely fele. A vége 6–4 lett, így újból az udvarhelyiek állhattak a dobogó legfelső fokára.

birkozas kadett

Bodrogi Csaba edző portálunknak elmondta: „Kellemes meglepetés volt a fiúk részéről, hogy a generációváltás után is elsők lettek. Odatették magukat, nagyot harcoltak, megmutatták milyen a székely virtus".

Az aranyérmes csapat: Vajda Sándor (42 kg), Juon Mihály és Lakatos Szabolcs (mindketten 46), Kovács Krisztián és Miklós István (mindketten 50), Márton Barna (54), Moldován Adalbert (58), Tifán Attila (63), Jakab Árpád (69), Popescu Rareş (76), Lőrincz Roland (85), Boros Gábor (100).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."