Sport » Egyéb sport

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi világkupára, ahol még a játékvezetőink is jelen lesznek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...
iskfsk cseh 01

Európa kupában szerepeltek az udvarhelyi asztaliteniszezők

Ezt házigazdaként tehették meg. Szoros találkozókat...

teqball02
Lázár idén is ott lesz, fotó: a Teqball hivatalos Facebook oldala
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. október 10., 12:24
0 hozzászólás. 

Csíké a hoki, Udvarhelyé a teqball – írtuk korábban, amikor beszámoltunk arról, hogy a sportág első hivatalos világkupaversenyéről győztesként tért haza a Szécsi Barna és Lázár Zsolt alkotta román válogatott. Akkor a székelykeresztúri Lázár egyéniben is felállhatott a dobogóra, a bronzérmet csípte meg.

A villámgyorsan elismert sportág alapítói, Huszár Viktor, Borsányi Gábor és Gattyán György már a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjaival is egyeztettek a sportág felvételéről az ötkarikás versenyek programjába a nemzetisport.hu információi szerint.

Párizstól 150 kilométerre, Reims városában rendezik meg a második Teqball Világkupát október 12-én és 13-án 40 ország részvételével. Romániát egyéniben Szécsi Barna, párosban pedig az Ilyés Szabolcs és Lázár Zsolt páros fogja képviselni.

„Elsődleges célunk kijutni a csoportból, lesz 8 ötfős csoport ahonnan az első kettő jut ki. Egy év alatt a világ sokat fejlődött, ha a csoportból kijutunk, akkor természetesen szeretnénk minél tovább jutni és a tavalyihoz hasonló eedményeket elérni. Sok múlhat a sorsoláson is, és sok a fekete ló. A magyarok és a franciák biztos nagyon erősek lesznek” – latolgatta az esélyeiket portálunknak Ilyés. 

A világkupa első napján, pénteken az egyéni versenyre kerül sor, egészen az elődöntőig, a második napon a párosok versenyére, majd délután 17 órától a döntő mérkőzéseket rendezik, mind egyéniben, mind párosban.

Városunk nem csak játékosokkal, bírókkal is képviselteti magát a tornán, a 20 fős játékvezetői csapatban ott van a körzetiben is bíráskodó Kovács Tamásvele interjút is olvashattatok portálunkon –, valamint Márton Áron. Ők már kedden megérkeztek Franciaországba, a székely játékosok csütörtök hajnalban repülnek Kolozsvárról Párizsba, és onnan Reims városába.

A Góbék Teqball Team Facebook oldalán élő bejelentkezéseket lehet majd találni a világkupa alatt, és a tervek szerint a székely játékosok mérkőzéseinek közvetítését lehet majd ugyanitt követni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."