Sport » Egyéb sport

Családok versengtek a Hargitán

Még a szél sem szegte kedvét annak a 25 családnak, akik a 30. Pro Familia síversenyre jelentkeztek a Madarasi Hargitán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

profamilia, síverseny
Az időjárási viszonyok nem kedveztek a versenynek.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. március 14., 18:57
0 hozzászólás. 

A vasárnapi ködös, esős idő ellenére is 25 család 83 versenyzője állt rajthoz a Súgó Pályán. A már hagyományosan visszajáró szülők idén is azt mondták, véleményük szerint azért kiváló verseny a Pro Famila, mert így átörökítődik gyerekeikbe a sport és a természet szeretete, a nagyszülők, szülők és unokák közös sportélménnyel lehetnek gazdagabbak, emellett a közös cél – a játékon és szórakozáson túl – a családi szálakat is erősíti.

Idén a legnépesebb családnak járó vándorkupát a László család nyerte meg, ők nyolc családtaggal versenyeztek.

A 30 Pro Familia családi síverseny házigazdája az idén is a Merkúr Áruház volt, akinek a jóvoltából minden résztvevő szülő és gyerek ajándékcsomagban részesült. A Merkúr Áruház támogatása mellett a Roseal R.T. készítette az emlékérméket, amit minden család legfiatalabb vagy legidősebb tagja vett át a hagyományokhoz híven. A szervezők ezúton is köszönik a támogatóknak és mindazon személyeknek, akik segítettek abban, hogy ezt a nagy múltú rendezvényt idén is meg tudták szervezni.

30. Pro Familia síverseny

Két tagú család: 1.Keszler Károly és ifj. Károly; 2. Lajos Sándor és Kata; 3. Keszler András és Erika.

Három tagú család: 1. Sándor István, Mátyás és Éva; 2. Ilyés Ferenc, Attila és Dániel 3. Nagy Emese, Tókos Lajos és Bence.

Négy tagú család: 1. Ferenci Attila, Márta, Zselyke és Apor; 2. id. Kiss Aladár, Aladár, Mónika és Anna; 3. Starmüller Csaba, Anna, Bogi és Kaján Ildikó.

Öt és annál több tagú család: 1. id. László Gábor, Gábor, Ilona, Réka, Puskás Attila, Ildikó, Gergő és Balázs; 2. Imets János, Kinga, Anna, András és Jancsika. 3. Geréb Péter, Szikszai Attila, Réka, Katalin és Zsuzsánna.

A kéttagú családoknál indultak, és nem értek a dobogóra a Simó család, Balázs család, Deák család, Máthé család, Feleki család és a Kencse család, a háromtagú családoknál az András család, a Kiss család és a Somogyi család nem jutott ezúttal dobogós helyre, a négytagú családoknál pedig idén nem ért a dobogóra a Kenyeres család, a Szilveszter család valamint a Török család.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."