Sport » Egyéb sport

Küzdj kárpáti gladiátorként

A Carpathian Gladiator jelenleg az országban is egyedülálló akadályfutam, melyre bárki jelentkezhet, nemtől függetlenül.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Carpathian Gladiator
Fotó: carpathiangladiator.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. szeptember 19., 11:36
0 hozzászólás. 

Kihívás, bátorság, versenyszellem, erő, kitartás és küzdelem, küzdelem, küzdelem – egy nem mindennapi verseny-sorozat indul szeptember 28-án, a mindennapi emberek számára.

A versenyen első szakaszát a Gyilkostónál szervezik, a benevezési korhatár14-71 év, nőket és férfiakat egyaránt várnak a szervezők, akár egyénileg, de csapatban is.

A szervezők az akadályok megtervezésekor a hadsereg kiképzésénél használt elemekből inspirálódtak, illetve azok továbbfejlesztett típusaiból, melyek minden résztvevő tesztelheti képességeit: kitartását, erejét, gyorsaságát, bátorságát, ügyességét.

A versenyzők az ötkilométeres pályán megközelítőleg húsz mesterséges akadályon tesztelhetik fizikai és mentális képességüket, és bár ezek teljesítése nem kizáró jellegű, a verseny izgalmát jelentősen fokozzák.

Carphatian Gladiator

Azok, akik rendszeres tevékenységként űznek valamilyen sportágat, kétségkívül itt a helyük, de azok is bátran jelentkezhetnek, akik nem tartják magukat kimondott sportembereknek.

Az öltözéknél nagymértékben figyelni kell arra, hogy a verseny után sáros, koszos lesz a ruha, hiszen az akadályok megtervezésének tekintetében az agyafurt szervezők nem fogták vissza magukat, tehát vizes, mocsaras, sáros talajra is kell számítani. Javasolt felszerelés lehet egy pár kesztyű.

Jelentkezni és további információkat szerezni a nevezési díjról, kedvezményekről ide kattintva lehet.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."