Sport » Egyéb sport

Megint a Vadmotorosok nyertek

A családi síversenyt is megtartották a hét végén. Görgess és megtudod a díjazottak neveit.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

csaldisiverseny2015
Szép időt kaptak a versenyzők
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. március 09., 17:13
0 hozzászólás. 

A városi alpesi síbajnokság második fordulóját szombaton, március 7-én tartották a Madarasi Hargitán, a Roseal SK szervezésében 75 sízője versenyzett a Nagy Mihály pályán. Az ún. Csillag Hölgyek kategóriában első lett Szabó Katalin (Szuper Vadmotoros ), második Nagy Emese (Roseal), harmadik Szikszai Réka (Jómadarak), míg a hölgyek első három helyezettje Puskás Ildikó (Jómadarak), Imets Kinga (Jómadarak) és Kiss Kati (Szuper Vadmotoros) lett, a nők kategóriájában Máté Nóra (Szuper Vadmotoros), Pataky Zsuzsa Anna (Roseal), Imets Anna (Jómadarak) lett a sorrend.

A nagy gyerekeknél Sándor Évike győzött, a második Szikszai Zsuzsa, a harmadik Major Kata lett. A kis gyerekek sorrendje: 1. László Emese 2. Nagy Dzsesszika, 3.Cseke Réka, az ún apróknál Lázár Lilla, Kiss Panna és Veres Zsófia lettek a legjobbak.

A veterán férfiak versenyét Padurján Sándor (Jómadarak) nyerte Györgydeák Árpád (Roseal) és id. Kiss Ferenc (Szuper Vadmotoros) előtt, míg az öregfiúknál Török Zoltán (Roseal), Major Loránd (Jómadarak), Csendőr János (Jómadarak) álhatott dobogóra. A férfiaknál Ilyés Attila (Szuper Vadmotoros) bizonyult a legjobbnak, a második helyeztt Boros Ábel (Szuper Vadmotoros) és a harmadik Máté Bence (Szuper Vadmotoros) előtt.

A nagy gyerekeknél Balázs László, Máté László, Szabó Előd lett a végső sorrend, a kis gyerekek versenyét Ilyés Dániel nyerte Cseke Barna és Marossy Dávid előtt, az apróknál Cseke Péter, Romfeld Bence és Török Kristóf végeztek az első háromban.

A csapatverseny: a Szuper Vadmotoros nyerte 33 hibaponttal, másodikok lettek a Jómadarak 64-gyel, harmadik a szervező Roseal 87 hibaponttal. Összetettben (két verseny után) szintén a Szuper Vadmotoros 68 hibaponttal, másodikok a Jómadarakat (130 hibapont), harmadik Roseal csapata (192 hibapont).

A 32. Pro Familia családi síversenyt másnap, vasárnap tartották a Sugó pályán - 31 család 124 versenyzője állt rajthoz, utóbbi rekordnak számít.

A különböző kategóriákban a következő családok végeztek a dobogón:

Kéttagú család:

1. Keszler Károly és ifj Károly, 2. Id Kiss Aladár és Aladár, 3. Bartók Béla és Bodza.

Háromtagú család:

1. Sándor István, Mátyás és Évike, 2. Ilyés Ferenc, Attila és Dániel, 3. Balázs László, Lacika és Péter.

Négytagú család:

1. Máté László, Zsuzsa, Sarolta és Lackó, 2. Imets János, Kinga, Anna és Jancsika, 3. Starmüller Csaba, Kaján Ildikó, Réka és Zsuzsi.

Öttagú család:

1. Balogh Lőrincz Botond, Adél, Bernadett, Abigél és Mátyás, 2. Szikszai Mihály, Kinga, Andrea, Misike és Márta.

Ötnél több tagú család:

1. Bartus István, Levente, Péter, Balázs, Szikszai Enikő, Sándor, Boglárka, Boróka, Barnabás és Benedek.

2. id. László Gábor, Gábor, Ilona, Réka ,Emese, Puskás Attila, Ildikó, Gergő, Balázs, Héjja Sándor és András

3. id. Major Sándor, Sándor, Melinda, Ágnes, Tamás, Beáta, Lóránd, Ildikó, Kata, Bence és Eszter.

A legnépesebb családnak járó vándorkupát a László család nyerte 11 családtaggal. A verseny érdekességei közé tartozik, hogy id. Kiss Aladár családja 29-szer vett részt, az utolsó 23-at kihagyás nélkül, id. Keszler Károly 22-szer, Bartus István 22-szer, Kolumbán Tibor 19, Geréb Péter 18, Sándor István 17 versenyen volt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."