Sport » Egyéb sport

A Szuper Vadmotoros lett az idei síbajnok

A városi alpesi síbajnokság harmadik, egyben az utolsó fordulóját a Szuper Vadmotoros csapata szervezte. Meg is nyerte.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

harmadikfordulo
Sok gyerek állt rajthoz a bajnokságban
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. március 30., 16:38
0 hozzászólás. 

Esős időben tartották szombaton a bajnokság utolsó fordulóját, összesen 53 versenyző állt rajthoz a Nagy Mihály pálya tetején. A Madarasi Hargitán lezajlott, háromfordulós bajnokságot a Szuper Vadmotoros együttese nyerte, másodikok lettek a Jómadarak, harmadik a Roseal csapata.

Az utolsó, 3. fordulóban az ún. Csillag Hölgyek kategóriájában első lett Szabó Katalin (Szuper Vadmotoros), második Nagy Emese (Roseal), harmadik Szikszai Réka (Jómadarak). A hölgyek versenyét Sándor Réka (Roseal) nyerte, a nők kategóriájának eredménye: 1. Máté Nóra (Szuper Vadmotoros) 2. Imets Anna (Jómadarak) 3. Kiss Teréz (Szuper Vadmotoros).

A nagy gyerekeknél első helyen végzett Sándor Évike, második László Réka lett, a kicsiknél László Emese, Boros Bíborka, Cseke Réka lett a sorrend, az aprónál első lett Kiss Panna, második Lázár Lilla.

A veterán férfiaknál Bartus István (Szuper Vadmotoros) győzött, második lett id. Kiss Ferenc (Szuper Vadmotoros), az öregfiúknál Lázár Árpád (Szuper Vadmotoros), Török Zoltán (Roseal) és Máté László (Jómadarak) léphettek fel a dobogóra. A férfiak kategóriáját Ilyés Attila (Szuper Vadmotoros) nyerte, mögötte ért célba Kacsó Zoltán (Roseal) és Lőrincz Szabolcs (Szuper Vadmotoros).

A nagy gyerekeknél első helyen végzett Balázs László, második lett Szabó Előd, a kicsiknél az Ilyés Dániel, Cseke Barna, Szabó Szélyes Szilárd trió végzett az élen, az apróknál Cseke Péter, Romfeld Bence és Lőrincz Márk lettek dobgósok.

Az utolsó fordulót a Szuper Vadmotoros 35 hibaponttal nyerte, 115 hibaponttal másodikok lettek a Jómadarak, a harmadik helyen a Roseal végzett 153 hibaponttal.

A 2015-ös városi alpesi síbajnokság végeredménye:

1. Szuper Vadmotoros 103 hibapont

2. Jómadarak 245 hibapont

3. Roseal 345 hibapont

Az év sízője a nőknél Sándor Évike lett, a férfiaknál Ilyés Attila. A reménységek díjait László Emese és Balázs László kapták.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."