Sport » Egyéb sport

Ralifotók, videók, IDE!

Idén is küldd be a Hargita Gyöngye Rally-n készült fényképeid, videóid. Nem csak közöljük, hanem a legjobbakat díjazzuk is!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

biroambrusAUTO
Ebbe az autóba ülhetsz be, ha a tied lesz a legjobb
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. október 06., 08:29
0 hozzászólás. 

Ne tartsd meg magadnak a hétvége legnagyobb sporteseményén, a 24. Hargita Gyöngye Rally-n készült képeid és videóid. Segítünk neked, hogy megmutathasd őket másoknak is. Nem maradunk hálátlanok, a szakmai és szakmán kívüli zsűrink tagja kiválasztja az általuk legjobbnak ítélt alkotásokat, majd díjazzuk azokat.

Mit nyersz?

Székelyudvarhely legeredményesebb ralipilótája, a főszervező Ferencz Csaba (Egérke) fogja személyesen megkocsikáztatni azt, aki a legjobb képet készítette. A videó kategória győztese pedig Biró-Ambrus Károly országos bajnok ügyességi autóversenyző járművébe szálhat be egy körre.

A második és harmadik helyezetteknek sem kell szomorkodniuk, ők a Hargita Gyöngye Raliról vihetnek haza tárgyi jellegű emlékeket, használati tárgyakat.

Mit kell tenned a nyeremények begyűjtéséért?

Küldj legalább egy képet vagy videót a rali@uh.ro e-mail címre legkésőbb október 10-én délután 6 óráig.

A fekvőképeket szeretjük, vagyis azokat, amelyek szélesebbek, mint magasak, az állóképeket nem szeretjük egyáltalán. Utáljuk őket. A videó is sokkal jobban néz ki, ha fekvő, mert kétoldalt nem lesz üres a videódoboz.

A kép mérete legyen legalább 800x600 pixeles, de minél nagyobb, annál jobb. És nagyon kérünk, ne tedd rá vízjellel a neved, ne legyen dátum és egyéb vizuálisan zavaró tényező rajta, mert azt sem szeretjük, teljesen elrontja az összhatást. Az e-mailben viszont tüntesd fel a neved, hogy tudjuk a kép alá odaírni a szerzőt. A nagy fájlok küldéséhez használd a wetransfer.com-ot. Mi is azt szoktuk.

A videót töltsd fel a YouTube vagy a Vimeo csatornákra, és küldj egy linket róla.

Az e-mailben röviden leírhatod, hogy hol és mikor készült a kép, ez sokat segíthet a képgalériánk szerkesztésében, illetve a videókból készült összeállításban.

Felvétel indul!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."