Sport » Egyéb sport

Fényezzed ki a síszerkót

Szombaton kezdődik a síszezon a Madarasi Hargitán. A Nagy Mihályon nem, a kistesókon csúszkálhatsz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Hargita
Indul a síszezon
szerkesztoÍRTA: UH.RO/SAJTÓKÖZLEMÉNY
2016. december 09., 10:23
0 hozzászólás. 

A legmagasabban fekvő székelyföldi síközpontban december 10-én kezdődik a síszezon, egyelőre csupán hétvégenként, de beindítják mindenik felvonót, a fekete besorolású Nagy Mihály pálya kivételével az összes sípálya használható szombattól.

Hólánc nélkül nincs móka

Az 1500-1700 méteres tengerszint feletti magasságon fekvő sípályákhoz felvezető mindkét utat folyamatosan takarítják, de a hólánc használata Ivó és Szentegyháza felől is kötelező.

Jelenleg a Madarasi Hargita sípályáin mintegy 40-50 cm a taposott hóréteg vastagsága, a sípályákon kívül kb. 30 cm a természetes hó. A síközpont üzemeltetői remélik, hogy a leginkább hóbiztos magyar sítelepen - hasonlóan az előző évekhez - a szezon ezúttal is kitart egészen április közepéig.

Még a bébik is csúsznak

A Madarasi Hargitán mintegy 5 kilométernyi sípálya található, hat karbantartott, hóágyúzott és rendszeresen taposott sípálya, egyaránt csúszhatunk zöld, ún. „bébipályán", kék, piros és fekete besorolású pályákon is, a hótaposó gépek és hóágyúk folyamatosan dolgoznak.

Aktuális hóviszonyok, webkamera, helyi időjárás-előrejelzés, síbérletárak, szálláslehetőségek és minden közhasznú információ megtalálható a www.madarasihargita.hu weboldalon, ugyanakkor a síközpont hivatalos facebook oldalát is érdemes követni, rendszeresen frissítik az aktuális tudnivalókat.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."