Sport » Egyéb sport

Nagy sikernek örvendett az I.Székelyudvarhelyi focinap

Több százan vettek részt a szombaton rendezett focinapon. A rendezvény célja a fociszeretőket összehozni egy tartalmas szórakozásra, ami sikerült is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

IMGP2427
IMGP2427
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. június 14., 16:42
2 hozzászólás. 


Szombaton reggel 9 órakor kezdődött az I. Székelyudvarhelyi focinap a városi stadionban. A rendezvény célja a fiatalabb korosztálytól egészen az idősebb nemzedékig átfogni a futball szerelmeseit és egy izgalmas közös programmal szórakoztatni őket. Délelőtt a nagyobb korosztályok mérkőztek meg, majd őket követte az öregfiúk mérkőzése. IMGP2425
Természetesen mindkét véglet megmutatkozott így a fiatalok is pályára léphettek. A hivatalos megnyitó ünnepségen a polgármester mellett az FC Székelyudvarhely és a Roseal elnöke is köszöntő beszédet mondott. Ezt követően ügyességi és egyéb szórakoztató játékon vehettek részt az érdeklődők. A nyerteseket ajándék pólóval és fagyival jutalmazták. Egyik különleges mérkőzése a napnak a szülők kontra támogatók összecsapás volt, de ezen kívül még számos érdekes meccsre került sor. Aki lelátogatott az bizonyára nem bánta meg, ehetett a finom bográcsgulyásból vagy az árnyékban hűsölhetett egy hideg sör mellett.

IMGP2442
"A rendezvényen mintegy 200-250 gyerek vett részt és a nap folyamán körülbelül 5-600-an fordultak meg a pályán. A nagy meleg és sok kicsengetés ellenére úgy gondolom szép számú embert sikerült megérintenünk a rendezvénnyel. Legfőképp annak örvendek, hogy elértük a célunk, sikerült összehozni a múltat, a jelent és a jövőt. Jövőre is megismételjük ezt a napot, illetve szeretnénk hagyományt csinálni belőle. Egyúttal szeretném megköszönni azoknak is, akik ezt a rendezvény segítették és támogatták." – mondta Botorok János az egyik szervező.

IMGP2428


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
saas_sebi90
2010-06-14 22:03:00
nem tesztek fel kepeket??
avatar
boti
2010-06-15 07:08:03
Én sajnos csak egy kis időre tudtam kimenni, így elég korlátolt számban készült kép.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."