Sport » Egyéb sport

Rekordszámú versenyző lesz a Hargita Ralin

Remélhetőleg rekordszámú lesz a nézősereg is, ma este már meg lehet nézni a felvonuló autókat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

hargitarali1a
Fotók: Balázs Attila / rallyphoto.ro
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. július 13., 12:59
0 hozzászólás. 

Tavaly váltott aszfaltra, idén pedig nyárra a Hargita Gyöngye Rally: a 25. verseny a holnap reggeli shakedown-nal megkezdődik, a városban több útlezárás is van, de a ralikedvelők számára örömteli pillanatokkal teli napok ezek. Nem kellett egy évet várni az újabb versenyre, az itt van már a nyár derekán.

„Kis, de biztos lépéseket teszünk annak érdekében, hogy a következő években Európa-bajnoki futamot is rendezhessünk" – jelentette ki az esemény sajtótájékoztatóján Ferencz Csaba főszervező. A bajnokság élén álló Bogdan Marișca szerint a szombati, lövétei próba a legérdekesebb és legnehezebb a futamok közül. „Jó lesz a júliusi időpont ezen a vidéken, hiszen 2011-ben májusban a bucsini szakaszt a hó miatt kellett kivenni a versenyből" -mondta az autóversenyző.

hargitarali2a

Összesen 67 csapat fog versenyezni az idén, csütörtökön 20 órakor a Márton Áron téren lesz a csapatbemutató, pénteken pedig már élesben megy a verseny.

A verseny programját, illetve az útlezárásokat itt lehet böngészni.

Fotózz, filmezz idén is!

Ne tartsd meg magadnak a hétvége legnagyobb sporteseményén, a 25. Hargita Gyöngye Rally-n készült képeid és videóid. Segítünk neked, hogy megmutathasd őket másoknak is. Nem maradunk hálátlanok, a szakmai és szakmán kívüli zsűrink tagja kiválasztja az általuk legjobbnak ítélt alkotásokat, majd a rali tárgyi jellegű emlékeivel díjazzuk azokat, pl. dedikált plakátokat is kapnak a legjobbak.

Küldj legalább egy képet vagy videót a rali@uh.ro e-mail címre legkésőbb július 17-én délután 6 óráig.

A fekvőképeket szeretjük, vagyis azokat, amelyek szélesebbek, mint magasak, az állóképeket nem szeretjük egyáltalán. A videó is sokkal jobban néz ki, ha fekvő, mert kétoldalt nem lesz üres a videódoboz.

A kép mérete legyen legalább 800x600 pixeles, de minél nagyobb, annál jobb. Ne tedd rá vízjellel a neved, ne legyen dátum és egyéb vizuálisan zavaró tényező rajta, mert teljesen elrontja az összhatást. Az e-mailben viszont tüntesd fel a neved, hogy tudjuk a kép alá odaírni a szerzőt. A nagy fájlok küldéséhez használd a wetransfer.com-ot, a videót töltsd fel a YouTube vagy a Vimeo csatornákra, és küldj egy linket róla.

Az e-mailben röviden leírhatod, hogy hol és mikor készült a kép, ez sokat segíthet a képgalériánk szerkesztésében, illetve a videókból készült összeállításban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."