Sport » Egyéb sport

Az Udvarhelyi Iskolás Sportklub eredményei

A vakáció után elkezdődtek a versenyek az udvarhelyi sportiskola sportolói számára. Az elmúlt héten a sakkozók, a labdarúgók és a kézilabdások voltak érdekeltek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Csongor
Csongor
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. szeptember 21., 13:05
0 hozzászólás. 

Sakk

Csíkszeredában rendezték az Őszi Kupával díjazott felnőtteknek kiírt versenyt. A 38 résztvevő közül Jakab Tünde a második helyen zárt. Az ifi kategóriában: Benedek István első, Mihály Zsolt második, Varga Adrienn pedig harmadik lett. Gyerekkategóriában a dobogó második fokára állhatott fel Benedek László. Edző Balázs István.


Labdarúgás
Az ifi III-as korosztály (1996-ban születettek) felkészülési mérkőzést játszott a Szentegyházi Vasas lánycsapattal, végeredmény 5–1, góllövők Kulcsár 2, Bencze, Ambrus, Boda.
A megyei pontvadászat első fordulójában: Gyergyószentmiklós–ISK 0–2, gól: Tókos, Lázár. Edző Szabó Attila.

Kézilabda
Az ifi I-es fiúk az országos bajnokság első fordulóján Sepsiszentgyörgyön vendégszerepeltek: Sepsiszentgyörgyi CSM–ISK 37–24. Edző Sipos Lóránt.
A Sportiskolás Kupára került sor az ifi II-es lányoknak, amit az udvarhelyi sportiskola szervezett szeptember 18-19-én, öt együttes részvételével. Eredmények: ISK–Fogaras 15–14, ISK–Sepsiszentgyörgy 28–14, ISK–Kolozsvár 16–9, ISK–ISK-Zetelaka 20–29. A rangsor: 1. ISK-Zetelaka, 2. ISK, 3. Kolozsvár. Edzők: Balázsi Ildikó, Rigó Béla, Tamás Zoltán.

címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."