Sport » Egyéb sport

Hétvégi sportkörkép

Kukkantsunk bele, hogy milyen sporteseményekre látogathatunk el ezen a víkenden.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

ball
ball
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. október 02., 10:22
0 hozzászólás. 



Lesz kézilabda, biciklizés, foci, foci, foci és foci is. Itthon játszik az FC Székelyudvarhely, nem messze az SzKC, idegenben a Vasas női csapata, hétfőn Focșaniba utazik az SK.

Kézilabda:
Csíkszeredában kell játsszon a Székelyudvarhelyi KC. Hazai mérkőzésként van kiírva a találkozó, de a szomszédos városban kell lebonyolítani, mivel a sportcsarnokban Őszi Vásár zajlik. Constantin Ștefan legénységének nem lesz könnyű dolga, az újonc, de remekelő Szatmárnémetivel kell megbirkózzon. A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik, oldalunkon követhetik, tudósítani fogjuk.

SzKC – Szatmárnémeti CSM, Csíkszeredai Sportcsarnok, szombat 18 óra.

Nagypályás labdarúgás:
Hamarabb kezdődnek a mérkőzések a labdarúgó körzeti bajnokságban. Ezek szerint vasárnap 10, 13 és 16 órától mehetünk ki szotyizni és ordibálni a rangadókra. Hétvégén a B csoportban lesznek derbik, a listavezető Gagy fogadja a második Kobátfalvát, illetve a harmadik Agyagfalvát látja vendégül a negyedik helyen álló Bögöz.

A csoport, vasárnap 10 óra: Udvarhelyi Küküllő-Nagygalambfalva, Lövéte-Korond, Zetelaka-Farkaslaka, Malomfalva-Szentábrahám, Fiatfalva-Udvarhelyi Sporting, Betfalva-Alsósófalva, Szentlélek-Farcád.

B csoport, vasárnap 16 óra: Szentmihályi Szalon-Szentmihályi Haladás, Bögöz-Agyagfalva, Oroszhegy-Etéd, Szentegyháza-Csekefalvi Vespa, Gagy-Kobátfalva, Szentpál-Ócfalva.

C csoport, vasárnap 13 óra: Gagyi Expressz-Nagygalambfalva II, Siménfalva-Hodgya, Alsóboldogfalva-Kápolnásfalu, Farcád II-Máréfalva, Homoródszentmárton-Homoródszentpéter, Korondi Ifjúság-Felsőboldogfalva.

Itthon, a sétatéri stadionban rúgja a bőrt a harmadligás FC Székelyudvarhely. Dusinszkiék alakulata a hetedik fordulóban a tabella kilencedik pozícióját elfoglaló Jádi Akaratot fogadják. Hazai pályán a győzelem a cél!

FC Székelyudvarhely – Jádi Akarat péntek, 15 óra.

A Szentegyházi Vasas női csapata idegenben folytathatja a múlt heti remek kezdést. Ilfov megyében lépnek pályára a lányok, vendéglátójuk a Bukaresti Fair Play együttese lesz.

Fair Play – Szentegyházi Vasas, Jilava, szombat 17 óra.

Futsal:
Hétfőn Focșaniba utazik az SK. A román teremlabdarúgó bajnokság 5. fordulójánál tartanak, Udvarhely hat pontjával az ötödik, míg a moldvai gárda egyetlen pontjával a kielncedik helyen áll.

Székelyudvarhelyi Sport Klub – CSM Focșani, hétfő 15 óra.

Kerékpár:
Immáron második alkalommal rendezik meg az Ivóvölgye hegyi kerékpárversenyt. Amatőrök és profik kerékpárosok kategóriákat indítanak a szombat 11-órától rajtoló kétkerekű járgányosoknak. A résztvevők 10 és 20 lejes díjjal nevezhetnek be a versenyre, ingyen pólót és kaját kapnak.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."