Sport » Egyéb sport

Corvina Kupa kutyaszánhúzó verseny Kalibáskőn

Idén február 19-én és 20-án kerül sor Kalibáskőn a Corvina Kupa kutyaszánhúzó versenyre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Hargitarod
Hargitarod
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. február 17., 15:26
1 hozzászólás. 


Az időjárás úgy néz ki kegyes lesz a versenyzőkhöz, hiszen jelenleg is közel 20 cm jó minőségű fagyott hó van a verseny helyszínén és az előrejelzések szerint újabb friss hó is várható.

Öt kategóriában több mint 20 csapatra számítunk. Itt lesz többek között az idei Hargitarodon 115 km-t teljesítő csíkszeredai Parajdi Zoltán hatos fogatával és megpróbálja megelőzni a tavalyi győztes, idén a Gyilkostó Kupán diadalmaskodó segesvári Kis Attilát. Ugyanakkor rajthoz áll négyes malamut fogatával a balánbányai Grosu Constantin is, aki jó eredményel (5. helyezést ért el egy nagyon erős mezőnyben) tért haza a múlt héten megrendezett szlovákia világbajnokságról. Idéntől négy kutyás husky kategóriában indul az elmúlt években két kutyás kategóriában minden versenyen győztes csíkszeredai Erdély Sándor. Rajthoz áll két veterán is: a tavalyi szezont teljesen kihagyó székelyudvarhelyi Szabó Károly és az idéntől újra aktív csíkszeredai Daradics Róbert. Ugyanakkor, mint minden évben idén is lesz kezdő versenyző („rookie") egy marosludasi és egy kápolnásfalusi hajtó személyében.

Újra lesz tombola is, ami most is természetesen egy husky kutyakölyök, amelyet a vasárnapi eredményhirdetés után sorsolunk ki tombolajegyet vásárló nézőink között.

A verseny szombaton 11 órakor kezdődik az első rajttal. Vasárnap a második futam rajtja szintén 11 órakor lesz. Eredményhírdetés vasárnap 14.30-kor.

Bencze Tibor
szervező


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jackfive
2011-02-17 15:55:14
hajra Zoli..!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."