Sport » Egyéb sport

Hét végén nagyüzem a sízőknél

Szombaton a városi síbajnokság harmadik fordulóját rendezik a Madarasi Hargitán, vasárnap a hagyományos családi versenyre kerül sor.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Sizes_Roseal_kupa_febr19
Sizes_Roseal_kupa_febr19
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. március 03., 17:04
1 hozzászólás. 

Szombaton 12 órától rendezik a városi síbajnokság harmadik fordulóját, ezúttal a Vasas együttese a házigazda. A megmérettetés a Madarasi Hargitán lesz, a verseny előtti technikai gyűlést 9:30-tól tartják a Boróka villában, ide várják a csapatkapitányokat.

Vasárnap újabb megmérettetésre kerül sor, a 28 Pro Familia családi síversenyre. Az egyfutamos verseny 11 órakor kezdődik és hagyományosan most is Súgó pálya lesz a terep - benevezni a rajtig lehet. A családi versenyen 2, 3, 4 ,5 vagy több tagú családok indulhatnak, a lényeg csupán annyi, hogy a családoknak legyen felmenő ága (pl. nagyszülő, gyerek, unoka vagy szülők a gyerekeikkel, nagyapa az unokákkal, stb.). Nem indulhat a versenyen testvérpár, házaspár.

A sízni szerető családokat szeretettel várják erre a szép hagyományos versenyre a szervezők.,



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
goe
2011-03-04 11:41:01
Miért nem irtok a megközelitésről :angry: ,most melyik utvonal a kedvezőbb gondolom a déli mert az északi nagyon tönkrement a panziosok is végignézték ahogy nyáron az eső szétmosta az utat pedig lehet néhány embernek csak egy rönköt,faágat kellett volna eltávolitani a sáncbol ,-ahhoz hogy az utat kmálje a lefolyo viz.....mostanra aztán teljesen tönkrement az ut elyenként de azért nagy tervek vannak ASZFALTKÖPENY a madarasi hargitára ez igy rendben is van csakhogy előbb javitani kell az alapot emigyen persze mindkét technologiára nem lessz pénz igy marad az aszfalt ami kb egy szezont fog tartani mikozben elköltenek millio eurokat ,persze a kivitelezőnek ez nem fog fájni alig várja majd ,hogy levonulhasson...........stb stb ......

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."