Sport » Egyéb sport

Családi síverseny a hagyomány jegyében

Vasárnap rendezték a huszonnyolcadik kiadásához érkezett Pro Família – családi síversenyt aMadarasi Hargitán. Az Imets család vitte haza a vándorserleget, ők voltak a legnépesebbek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Sizes_csaladi_verseny_marc6
Sizes_csaladi_verseny_marc6
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. március 09., 16:30
0 hozzászólás. 

A déli rajtnál hideg, szeles idő fogadta a 19 család 63 versenyzőjét. Ezen megmérettetés felemelő szép pillanatai, hogy a nagytata egy csapatban sízik unokáival vagy olyan kis csöppségek indulnak el, akik csak szüleikkel egyszerre hajlandóak elrajtolni.

A családi síversenyen egy nagyon egyszerű pályán kell teljesíteni, itt nem a versenyszellem uralkodik, mert akik részt vesznek, azok már nyertesek is. Minden résztvevő család emlékérmet, a dobogósok díszoklevelet kapnak, ezenkívül minden kisgyerek ajándékcsomagot is. A családi síverseny házigazdája az idén is a Merkúr Áruház volt, kinek jóvoltából minden kisgyerek ajándékcsomagban részesült, az emlékérméket pedig a Roseal Rt. készítette.

Sizes_csaladi_verseny_marc6

Az idén az Imets családnak (fotón) nem volt potenciális ellenfele, hiszen 8 családtaggal voltak jelen, így a legnépesebb családnak járó vándorkupa őket illette. A 28 év alatt összesen 180 család vett részt legalább egyszer a „Pro Família" családi síversenyen, van olyan család is aki alig hiányzott a versenyekről. Kis Aladár családja 25, id. Keszler Károly családja 23, Bartus István családja 20, Kolumbán Tibor családja 18 alkalommal nevezett.

A különböző kategóriákban a következő családok végeztek a dobogón:

Kéttagú család: 1. Ilyés Attila és Ferenc, 2. Deák Péter és Márton, 3. Svella Károly és Koppány. Még részt vettek a Balázs László és a Sipos Zoltán családok.

Háromtagú család: 1. Sándor István, Mátyás és Éva, 2. Forró Edit, Rebeka és Dániel, 3. Nagy Emese, Tokos Lajos és Bence. Még részt vettek a László Gábor, a Karácsony Éva, a Kis Aladár és az András Mária családok.

Négytagú család: 1. Szikszai Attila, Réka, Katalin és Zsuzsánna, 2.Máté Kálmán, Emilia, Nóra és Bence 3. Kenyeres László, Emőke, Kincső és Dorottya. Részt vettek a Bartus István, a Puskás Ildikó és a Birtalan József családok.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."